sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Siivoulua yms..


Heippa kaikille! Kesäaikaan ollaan siiirrytty ja kelloja siirretty tunnilla eteenpäin..
Eilen, lauantaina heräsin jo ennen klo 07 aamulla kun koira päätti herettää nuolemalla naamaa ja huitomalla tassulla.. pakkohan se oli ylös nousta ja päästää koira ulos, vaikka kuvittelin illalla nukkumaan mennessä että nukun aamulla pidempään, koska illalla oli menoa luvassa.. En kuitenkaan saanut enää unta, niin aloin silittämään, ennen 07 lauantai aamuna!? Innostuinkin niin, että silitin kerralla koko talouden tyynyliinat ja pyyhkeet :) ah kuinka pehmeitä pyykeistä tulikaan!
Ostin Ikeasta meille näppärän pöytäsilityslaudan, juuri sopiva meidän käyttöön..Uudet lakanat heitin pyykkikoneeseen ja sen
 jälkeen yläkerranparvekkeelle kuivumaan,
ja ne olivat kuivia jo parin tunnin päästä!


Samalla heitin tuulettumaan myös kaikki peitot, tyynyt, päiväpeiton jne..
Sitten odottelin sormet syyhyten, että mieheni heräisi, jotta pääsisin siivoamaan yläkertaa!
Ikkunat auki ja täysi tuuletus päällä :D taisi olla mieluisa herätys : / sorry!Siivottuani vaihdoin uudet petivaatteet ja mikä tuoksu kun ne on kuivattu ulkona! greit :)Sänky oli ihanan muhkea, kun meillä on untuvapeitot, niin ne "turpoavat" aina kun niitä tuulettaa :)Kävimme myös syömässä anoppilassa, kuten on monta vuotta ollut tapana viikonloppuisin.. Kuinka ihanaa onkaan mennä valmiiseen pöytään vatsa kurnivana ja aina vielä äärettömän hyvää ruokaa! Nostan hattua :)
Sain myös mukaani kaksi ihanaa pehmosydäntä, jotka anoppini oli tehnyt..Tämä alla oleva kuva meidän "pikku-eteisestä".Ja toinen uusista pehmosydämistä..Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille lukijoille ja satunnaisille kävijöille!
Minä alan suunnittelemaan nyt synttäreitäni, joita juhlitaan vappuna. Onko jollain jotain hyviä reseptejä tai booliohjeita tai jotain mitä voisin toteuttaa juhliin? Miten te aijotte juhlia vappua? Anonyymitkin kommentoikaa rohkeesti :)

-noora

5 kommenttia:

 1. oot ollu oikein reipas! ihanan näköistä teidän pikku-eteisessä.. pakko kysyä, että käsitykseni mukaan olet nuorinainen, niin mistä sinulla/teilllä on varaa/kokemusta sisustamiseen ja aina teillä on jotain uutta ilmestynyt!? anteeksi uteliaisuuteni :)
  t. M

  VastaaPoista
 2. kiitos M! olen nuori joo, käyn töissä, enempää selittelemättä.. en tiedä onko mitään erityistä kokemusta, sisustaminen on aina kiinnostanut ja joillekkin se vain on SE juttu :D kysyminen ja utelu ei oo koskaan väärin, se on vain vastaajasta kii mitä haluaa kertoo :) hyvät sunnuntain jatkot!

  VastaaPoista
 3. en kai vastannu liian töykeesti?

  VastaaPoista
 4. Puhtaiden lakanoiden tuoksua ei voita mikään :)

  Kivalta näyttää pikkueteisessänne ja sydämet tosi suloiset :)

  VastaaPoista
 5. samaa mieltä päm! :) kiitos kiitos.. ajatuksissani on, jos anoppi tekisi jostain tähti kankaasta minulle sydämiä, pitää kysellä :) hyvät viikon jatkot!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!