keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kiirettä ja myrskyä


Moikka taas kaikille! Eilen piti jo postaus tehdä mut ei ehtinyt, aamulla töihin sitten painehaava-koulutukseen ja sit tuli sisko ja pojat meille ja sit niiden kans käytiin syömäs nii sen jälkee kello olikin jo melkei puol 9 illalla ja kroppa kerto että pitää mennä sänkyyn.. Viime yö oli liskojenyö, tuuli rieputti niin että tuntui että katto lähtee talosta, joka nurkka rapisi ja koira reagoi joku narahdukseen ja natinaan PIKKASEN liikaa.. Oltiin hereillä vielä 04:00 ja erehdyin katsomaan pihalle, mitä?, siellä sataa lunta.. nouuu.. Aamulla ylös "virkeänä" ja helpotukseksi lumi oli jo sulanut melkein pois :)
Yöllä oli taas naapurin kissa käynyt oven takana kuten kuvasta näkyy.. Kissa on välillä todella ärsyttävä, edellisiltana se seisoi pimeässä takapihan oven takana ja kyttäsi minua kun vaihdoin verhoja. Vähän siinä pelästyin kun kaksi kiiluvaa silmää tuijottaa ulkoa! huh.. Edellinen talonomistaja on ruokkinut sitä, joten se lykkää aina meille, vaikka Peppikin on sen monesti pihasta pois ajanut. Toisealta kissassa ei ole mitään vikaa, erittäin nätti se on!



Hain kotiin kahdet laskosverhot, toiset olkkariin ja toiset keittiöön.. Verhot olivat melkoisen halvat, ja sen kyllä jotenkin huomaa.. ovat sellaiset lörpöt :)



Maalasin tv-tason päällä olevan oven, tietenkin valkoiseksi ja jätin juuttisäkit vielä toistaiseksi alle peittämään turhia juttuja..



Siitä tuli tosi mieleinen nyt kun väri on kivempi!
Ostin myös alla olevan lyhdyn ½ hintaan Agri-marketista..



Peppikin vähän poseerasi kameralle :) tai sitten halusi näyttää kameralle pitkiä tassukarvoja mitä minä en ole saanu aikaiseksi leikata.. tai sit se vaan odotteli jotain :)



Aamulla oli ekaksi töiksi pakko laittaa takka tulille kun pihalla jotenkin kylmän oloista.. vaikkakin on plussalla..



Joku päivä tässä ostin kotiin uusia leipälautasia kun tuntuu että aina niitä on liian vähän..


Nyt laittaan pyykit kuivuun ja sit koiran kans puistoon juokseen!

Hyvää viikon jatkoa!

-noora

5 kommenttia:

  1. Kiitos mine! :) sullakin kiva blogi! ja koira erityisen suloinen :D kui vanha koiruus on?

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen koti teillä! oliko lyhty agri-marketista kallis? se on kiva.. kiitos jo etukäteen! :D

    VastaaPoista
  3. voisin mine tietty lähettää kommentin sun blogii.. oon vähä pihalla :)

    anonyymi: ovh oli joku 15 euroo ja maksoin siitä vain puolet, eli ei hinnalla pilattu. kiitod itsellesi :D

    VastaaPoista
  4. Mistä nuo juuttisäkit ovat ? Ihania.

    VastaaPoista
  5. eanna: Kiitos! Juuttisäkit ostin agri-marketista.. ne ei pidä niitä missään esillä, eli kannattaa myyjältä kysyä suoraan jos sellaiset haluaa. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!