torstai 10. maaliskuuta 2011

Istutuksia vol 1


On tullut jo jokavuotiseksi tavaksi kylvää siemenet ruukkuihin alkukeväällä. Eilen tein sen jälleen.. Tomaattia, persiljaa, ruohosipulia ja kuukausimansikkaa "pistin tulemaan" :) eli nyt vain odotellaan taas sitkeesti että ensimmäiset vihersilmut näkyisi ja toivo herää, että siemenet ovat lähteneet kasvamaan! Porkkanan, lehtisalaatin ja avomaankurkun siemenet kylvetään vasta touko-kesäkuussa..



Ruukut ovat keittiön apupöydällä turvassa koiralta, mieheltä, lapsilta ja vedolta.. Eli ruukut ovat turvassa ja siemenillä kaikki hyvin, toivottavasti :D Ensi viikolla olisi tarkoitus rakentaa ruukuille ja muille kasveille sopiva kasvulava pihaan, renkailla varustettuna. Saa sitten kun halla yöt ovat ohi ja lumi pois niin siirtää taimet yms pihalle. Ja lavaan haluan renkaat, jottei tarvi ennestään jo kipeetä selkää rikkoa sitä nostaessa, ja saa esim sataalta suojaan..







Eilen kirpulta lähti mukaan tämä rautakippo..



Nyt se saa koristaa keittiön ruokapöytää..



Minulle oltiin eilen jätetty viestiä toiseen blogiin(kiitos mine), että minun blogiini ei saa lähetettyä kommentteja lainkaan.. Mutta nyt taas voi joten kommentoikaahan ihmeessä! :D

Työntäyteinen viikonloppu jälleen tiedossa...

Hyvää viikonloppua kaikille!

-noora

2 kommenttia:

  1. Heissan!

    Kirjauduttu on;)

    Me asutaan täällä Kokemäellä! Olisikin kiva juttu, jos sattuisit asustamaan lähellä meitä!!!

    Ja oletpas jo ollut ahkera siemenien istutuksen suhteen, omani ovat vasta pussissa työhuoneen pöydällä!

    VastaaPoista
  2. Jes ! Yritinkin jonkun toisen blogiin sulle kirjoittaa, että kommentointi ei toimi : D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!