sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Rapunzel of Sweden hiustenpidennykset


Hello!
Aurinkoista & rentouttavaa sunnuntaita kaikille :)
Olen niin innoissani keväästä, että haravoitsin, harjasin ja siivosin muutenkin meidän pihaa töistä päästyäni!
Enää ei paljoa lunta pihassa ole, jee!!!
Eilen sain uuden astianpesukoneen ja se rokkaa hienosti :) pikkasen päivittyneempi kun toi vanha oli!

Hiusjuttuihin.. Pitäisi tilata uudet pidennykset, kun nämä vanhat ovat jo vähän hamput ja karheet. Tilasin edellisellä kerralla Rapunzel of Swedeniltä ja olen ollut tuotteeseen melko tyytyväinen.. Karva on kyllä selvästi laadukkaampaa kuin viimeksi tilaamastani paikasta, mutta pidennyksen kiinnityskohta ikävä kyllä vähän paksumpi, joka taas hankaloittaa "naamioitumista" päähän :D


Teippipidennykset ovat kyllä kaikista kokeilemistani pidennystavoista parhaat..
Ei vahingoita hiusta, eikä rasita päänähkaa ja näyttävät tosi aidoilta kunhan vaan sävy ja pituus ovat oikeat!
Hikoilen viikottain melko reilusti urheillessa, mutta siitä huolimatta mulla on ainakin pysynyt nää tosi hyvin paikallaan, vaikka jotkut sanoo toista, riippuu varmasti laadusta ja kuinka hyvin lisäke on laitettu.Ajattelin tilata suurimman osan yksiväristä pidennystä ja lisäksi ottaa vähän tummempaa sävyä, jotta pidennyksistä tulisi mahdollisemman luonnolliset, raidoitetut.Hiuksia saa laitettua kaikilla mahdollisilla tavoilla ja helppo tehdä erilaisia kampauksia ja omassa päässäni pidennykset ovat parhaimmillaan n. 2 viikon päästä laittamisesta, koska ovat asettuneet ja kasvaneet sopivasti irti päänahasta.Teen tilauksen Rapunzenille huomenna ja sit vaan odotellaan tukkaa postista :)

Rapunzel of Swedeniltä löytyy monia eri kiinnitys menetelmiä ja jokaiselle varmasti sopiva sävy.
Tuotteet toimitetaan 2-3 arkipäivässä, joten toimituskin on todella nopea :)


Sivuille pääset  TÄSTÄ !
(jostain syystä en saanut kuvasta suoraan linkkiä)

Nyt kaikki tilailemaan itselleen kesätukkaa!
Kuvitelkaa kuinka hiukset hulmuavat kesällä tuulessa :D haha!

4 kommenttia:

 1. Oiii, tää oli paras postaus just mulle, mä kun yritän kasvattaa hiuksia :O) Reuhka on nyt niin kamala että pidennykset olis oikein mainiosti paikallaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiuksien kasvatus on niin tylsää hommaa.. Pidennykset kun ovat päässä, pelästyy kun ne ottaa pois kuinka paljon omat hiukset ovat kasvaneet :) suosittelen!

   Poista
 2. Kaunko sulla on kestäny teippipidennykset? Ja kun ne lähtee, tuleeko hiuksista huonokuntoiset tai lähteekö hiuksia paljonkin? Ja käytätkö pidennyksille jotain ainetta, että ne pysyy paremmassa kunnossa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noin kuukauden välein on lisäkkeitä nostettu, mutta samaa hiusta käytän yleensä 6kk-12kk ja sit on pakko tilata uudet.. käytän juu hoitoainetta suihkussa, ja lisäks suihkin jätettävää hoitsikkaa ja sit vielä silottavaa/kostauttavaa keratiini öljyä :) ja vaaleee hius tietty kuluu nopeemmin kun tumma kun on enemmän käsitelty.. toivottavasti sait vastauksen :)

   Poista

Ilahdun kommenteista!