keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Onsdag


Moi taas..
Toivottavasti nää ilmat jatkuu ja lämpenee nopeesti lisää. Pihassa on jo sulia alueita,  joista asfaltti ja laatta pilkottaa, jes! :) tätä lisää..
Tänään oli töissä niin hullunhauska päivä, että ajattelin jossain kohtaa päivää, että kun täältä hengissä kotiin selviää.. nimittäin meinasin seota nauruun :) kiitos hassujen työkamujen :D

Keittiö on ollut kodistamme se paikkka joka eniten ärsyttää ja vieroksuu minua. Kaapit ovat ehkä suurinpiirtein tammen värisiä, joihin vaihdoimme aluksi vain vetimet kun muutimme. Välitilan laatta on tummanruskeaa, joka tuo keittiöön synkän ja kylmän tunnelman mielestäni.. Ylitin valtuuteni ja päätin alkaa maalata niitä eilen illalla ja jatkoin tänään.. 3 kerrosta maalia niin hyvä tulee :)


Ylhäällä ennen kuvaa ja alla jälkeeen..Keittiö raikastui ja se tuntuu paljon paljon valoisammalta ja lämpimämmältä.. Olen tähän todella tyytyväinen!Uuden ilmeen ansiosta päätin leipoa pientä suolaista kun iskäkin tuli kahville..Iskä toi mukanaaan tekemänsä puukopat :) Kiitos iskä! Isäni on niin näppärä käsistään, että toivon saavani häneltä paljon vielä oppia niinkuin olen saanutkin! Kopat saavat ehkä huomennna maaalia pintaan.. Niiden paikkakin saadaan vasta silloin selville :)Nyt pitää rauhoittua, koska päivä on ollut niin vauhdikas ja on pakko nukkua ensi yönä univelkoja pois, koska huomenna vasta iltavuoro :D jes!
Rauhoittumiseen kynttilöitä ;)


Kivaa kun olen saanut taas uusia lukijoita! :)

Viikonloppuna ois vapaata tiedossa, joten sitä odotellaan! Jos vaikka menis perjantaina töiden jälkeen hierojalle alottaan vapaita kun selkä on taas tosi kipee : /
Tarvii varmaan ruveta miettimään jotain kiropraktikko touhuja. Onko kokemuksia?

Hyvää illan ja viikon jatkoa!

-noora

3 kommenttia:

 1. Kivoja nuo laatikot, meillä on kans samantyylisiä. Niitä on seinällä, lattialla ja pöydällä ;D
  Iskä ja isäntä on puuseppiä, on se vaan kivaa että osaamista löytyy omasta perheestä!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää valkoiset kaakelit :) Meillä maalattiin kanssa keittiön kaakelit jokin aika sitten :)

  VastaaPoista
 3. senni: kiitti! voi vitsit olis hienoo olla puuseppä, vois tehdä kaikkee hienoo ja se on niin työtä missä näkee kädentaidot! Niimpä, pitää olla onnellinen :)

  Päm: kiitos! onko maali pysynyt hyvin? tuo kyllä paljon uuttta ilmettä keittiöön :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!