maanantai 7. maaliskuuta 2011

Maanantai


 
Maanantai...viikon turhin ja tylsin päivä..mielestäni. Töissä oli kuitenkin tänään kiva päivä :) kiitos työkaverin! Sillä on niin suunnattoman iso merkitys työpäivän kulkuun ja ilmapiiriin, millainen työkaveri on.. Onneksi minulla on suurin osa työkavereista huipputyyppejä, jonka kanssa saa nauraa.. PALJON nauraa :D
Kun työparin kanssa sujuu hyvin, tuntuu että ympärilläkin ihmiset ovat positiivisia ja asiat sujuvat kuin itsestään, jokapäiväiset "tylsät" ja hankalatkin asiat..
Töiden jälkeen parin puodin kautta kotiin katsotaan rakasta koiraa..
Löysin alla olevan kalakoristeen, jonka ripustin hirteen..


Tykkään kovasti uudesta lampusta!Joku päivä hain kotiin vanhoja juuttisäkkejä, joilla oli kuskattu ennen herneitä.. laitoin ne sohvalle, mutta ei miellyttänyt silmää..Tv-taso on mieheni itse tekemä, tunnearvoa löytyy sitä kohtaan, mutta ei tasolla olevia tavaroita ja hifivehkeitä kohtaan :) joten laitoin ne piiloon juuttisäkkien taakse..En tiedä toimiiko mutta siinä saavat nyt olla.
Onnistuin rikkomaan alla olevan hurrikaanin sitä pyyhkiessä.. se oli hyvä kukkamaljakko ja siinä oli hyvä polttaa kynttilää joten pakko hankkia uusi koska oli niin mieleinen!Toiselta puolelta olohuonetta..Huomenna on NAISTENPÄIVÄ.. Toivottavasti kaikkia naisia muistetaan jotenkin! Ja onhan se hienoa olla nainen :)

Huomiseen!

-noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!