sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vko 9


Moikka pitkästä aikaa! :) Rauhallista laskiaissunnuntaita kaikille! Viikkoon on mahtunut taas paljon kaikennäköistä.. Viime postauksessa lupasin wc:tä vilkauttaa kun pikaremppaa tehtiin.. Tässä siitä yksi kuva.. Kuva ei paljoa vessasta kerro, mutta näkyy siitä jotakin..



Torstaina lähdimme laivalle illalla. Jenniä tarkoitus oli mennä katsomaan mutta tehty työpäivä, väsymys ajoivat kovemmankin miehen sänkyyn :D eli Vartiaista ei nähty, mutta hyviä unia kyllä! Sää oli mitä mainioin ja aurinkokannella oli lämmin ja tuulikin oli lämmintä.. Ruokakin oli hyvää..







Mutta miten onkaan aina niin ihana päästä kotiin omaan sänkyyn!? Onko muut samaa mieltä? :) Laivalta ostin kotiin tuliaisia ja alla oleva paita oli lemppari, vaikka ei minulle tullutkaan..



Hot Water Bottle myös kotiin tuliaisia..



Sokerikippo uusiutui..











Hennesiltä tuli paketti, josssa oli ihana ankkuri tyynynpäällinen ja raitakuosinen tyynynpäällinen..




Laskiais sunnuntain kunniaksi lähdimme porukalla metsään juoksuttaan koiruuksia ja juomaan lämmintä.. Paluu matkalla koirat nukkuivat tyytyväisinä takapenkillä ja änkesivät molemmat syliini.. siinä ne päällekkäin koisivat :) Metsässä riittti vipinää ja melskettä!



Naistenpäivänä vapaa päivä, jotain pitää keksiä..
Sunnuntain jatkot!


-noora




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!