sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Normi sunnuntai

Morjes!
Melkoinen sunnuntai.. Aamu alkaa (niinkuin melkein joka sunnuntai) klo 5:45; pesut, vaatetus ja koiranpissatus. Klo 6:45 suuntana työmaa.. Työmaa pystyssä ja kaikki ok.. Pesut, nostot ja jumalanpalvelus.. Jo tavaksi on tuo sunnuntain jumalanpalveluksen kuuntelu tullut! Silloin käytävät kajahtaa ja pitää olla hiljaa niinkuin huopatossutehtaalla :D Kaikki kunnioitus vanhuksille!



Töistä pääsyn jälkeen kääntymään kotona, koira kyytiin ja kamat ja nokka kohti Sastamalaa.. agilitytreeneihin, jotka menikin tänään toooosi hyvin sekä koiralta että omistajalta, Go Peppi Go Peppi! Kesällä olis tarkoitus mennä kisoihin, jänskää!

Löysin kirpparilta eilen vanhan lampun, jonka kiinnitin tv-tasoon.
 Entuudestaan meillä on tuollainen samantapainen, ovat mielestäni kivoja! Ja uusi tyynyliinakin näkyy kuvassa(tähtikuvio)..


Kotiin päästyä koira levisi lattialle..



Virtaa löytyi, niin lähdimme vielä lenkille, ilman koiraa.. Jestas mikä ilma! Asfalttikin pilkottaa jo paikoittain..

Ja mitä?! Lenkiltä palattua katselimme koirakuiskaajaa, puhuimme ja ihastelimme kuinka kiltti ja fiksu koira meillä on.. Mies lähti pois kotoa hetkeksi ja minä touhusin omiani, niin koiranretku makasi pitkin pituuttaan SOHVALLA!! paikka joka on aina ollut sille kiellettty, värin ja puhtauden vuoksi..eikä se uudelle sohvalle ole edes pyrkinyt.. Ajatteli koira varmaan, että jos hän on kerran niin kiltti niin saa hän sitten sohvallekkin mennä hyvänen aika.. :) nosti päätä ja laski takasi tyynylle kun tulin, seisoin hetken sanomatta mitään, niin koira tajusi lähteä, korvat luimussa.. tähän totesin: meillähän on, hel###in fiksu koira! :D



Kirpulta löyty myös vanhoja emali kippoja.. Kesää silmällä pitäen..



Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille :)..
Klo 21 Sex and the City 2.. Leffa eväät kunnossa :)
..ennen sitä vielä saunaan..
..palaillaan asialle..
..ps. huomenna vapaa ja vapaat konstailut...

-noora

3 kommenttia:

  1. Samanlaiset suunnitelmat tälle iltaa täälläkin ;D

    VastaaPoista
  2. haha :) luulen että tänään on muutama nainen tv.n ääres :D

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Ihana blogi täällä! Kiva kun vinkkasit, jään heti lukijaksi!!!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!