sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikon liikkumisia

Kivaa on sunnuntai! Ja vapaa sellanen :) joskus vielä haluan sellaisen työn, jossa on AINA viikonloput vapaita. Kun olisi aina vkloput vapaita, voisi hieman paremmin suunnitella kaikkea ja laskee kotityöt yms viikonlopun varaan. Arkena töissä 7 - 15, niin mikä sen mukavampaa? ja sit aina odotella vaan viikonloppua, niin siinä seisoo aina sen viikon vaikka käsillänsä ku odottelee vapaita :D

Positiivisia puolia "normaalissa työviikossa":
Säännölliset työpäivät ja ajat, 7 ja klo 16 välillä,
sosiaalisen elämän ylläpito olisi PALJON helpompaa,
JOKA ilta pääsisi salille tai jumpalla tai mihin haluaakin jokanen mennä,
illat vapaita ja saisi viettää aikaa omien tärkeiden kanssa,
voit suunnitella jotain kuukausien ja viikkojen päähän viikonlopulle, koska tiedät, että olet vapaalla,
lauantai ja sunnuntai aamuisin pitkään nukkuminen<3,
lauantai ja sunnuntai aamujen ihanat pitkät aamupalat ja aamupalapöytä kinastelut<3

ja sit ne negatiiviset puolet:
Ei saa viikonloppu lisiä,
aikaiset sunnuntai aamuherätykset yms yms joita en jaksa enää listata :)

Tässä joitain epämääräisiä kuvia..
Tällä viikolla ollaan Pepin kanssa oltu toooosi ahkeria ja reippaita, ollaan liikuttu tooosi paljon!

MAANANTAIna ja TIISTAIna 1h:n reippaat kävelylenkit ja kotona vatsat, selkä ja jalat. Pepillä on tosi ärsyttävä tapa, koska aina kun teen vatsoja tossa olkkarin lattialla, se tulee seisomaan mun vatsan päälle tai sit sillee, että hengittelee ihan mun kasvojen edessä ja välillä näykkii varpaista että LOPETA JO HULLU NAINEN! :D


Peppi on parasta lenkki seuraa, mitä nyt välillä hieman laiska <3

KESKIVIIKKO iltapäivällä ensin palleron kanssa kävelyllä ja illalla BodyCombatissa, joka oli todella rankka, mutta ohjaaja tsemppas niin hyvin että loppuun asti oli pakko vetää :)

TORSTAIna Pepin ja kaverin+ kaverin koiran kanssa lenkillä ja oltiin niin paljon kurassa että hoi hoi vaan!
Peppi ihmetteli hevosia ja minä kävelin sydän pakahtuneena
perässä kun ihastelin kuinka kauniita hevoset oli :) hitto että harmittaa, en ole päässyt kohta kuukauteen hevosen selkään.. nyyh!Dymokone koukuttaa merkkaamaan joka purnukan ja esineen :DPERJANTAIna illalla Powerissa tunti ja sen jälkeen vielä juoksumatolle juokseen 25 min rasvanpolttojuoksua ja sit kävelin 3 kilsaa vielä pimeessä vähissä vaattein iltakahville, sieltä kotiin pääsin onneks kyydillä ;)

LAUANTAIna aamulla klo 7 herätys ja kaverin kanssa tyhjällä vatsalla juokseen 30 min ja sit kotiin suihkuun ja lähtö Poriin toisen kaverin kanssa ja sen jälkeen Pepin kans 1 tunnin lenkille, josta juostiin 30 min matalalla sykkeellä, tai Pepillä tais olla sykkeet korkeella ku sain vetää sitä perässäni :DTänään yritän raahautua illalla jumpalle, jos pää antaa periks, kun sitä särkee taas jostakin syystä.. blaah..
Meillä on töissä 4 viikon askelkisa, jossa siis jokaisella joululahjaksi saadut mittarit ja kerätään askeleita. Voin kertoo, että pikkasen koukuttaa liikkumaan vielä enemmän! Tältä viikolta tulee tosi hyvät askeleet, jesss! Suositushan on, että ihminen kävelisi päivässä 10000 askelta, niin se on lyhyesti sanottuna terveyden kannalta mahtis juttu! :) Olen huomannut, että pahin kilpakumppanini on minä itse :D pakko saada enemmän ja enemmän askeleita ja sehän motivoi liikkumaan!
Askelmittarit ovat SILVA merkkiset ja on ihan laadukkaat, laskee kalorit, kilometrit, liikutun ajan ja askeleet ja alkuun mittariin asennettiin oma paino, pituus ja askeleen pituus. Ja mittari on sellanen, että pitää liikkua 10 sek putkeen, ennen kun se alkaa askeleita laskemaan, joten se ei ota joka askellusta ja näin ollen "valehtele" lukemaa. Lenkillä kun laittaa iphonen Nike+ GPS:n päälle, niin sehän mittaa näää samat jutut kun toi askelmittari ja näyttää vielä GPS: n ansiosta missä liikun ja koska liikkuminen on ollut tehokkainta. Nike+ GPS ja askelmittari näytti saman kilometri määrän ja kulutetut kalorit lenkin jälkeen, joten on toi askelmittari ihan luotettava..

Nyt oon kotona ihan yksin kun isäntä lähti koirineen hakeen vatsaansa täytettä, joten pakko mennä hiljaisuuteen makoileen sohvalle :D itse olen tämänkin päivän varmaan ilman ruokaa kun ei tee ainakaan vielä mitään mieli.. illalla voi olla eri ääni kellossa, hope so no!

Muistakaa arvonta TÄÄLLÄ !

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!
Ps. illemmalla kuvaaan teille sellasem jutun, jonka toteutin nyt viikolla, joten olkaahan kuulolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!