lauantai 10. maaliskuuta 2012


Moikka! Ensimmäiseksi, tervetuloa kaikki uudet lukijat :)
Ja toiseksi, hyvää & rauhallista lauantaita kaikillle!
Mitään järkeviä kuvia ei todellakaan ole luvassa, ainoastaan eilisiä hiuskuvia..Eilen pesin hiukset ekaa kertaa sen jälkeen ku laitoin pidennykset itselleni.
Kyllä sitä hiusta taas on ja hitto se kestää kuivua!
Iltavuori kutsui, niin en malttamanut koko aamupäivää virua kotona ja odottaa, että pehko kuivuisi, niin oli pakko käyttää fööniä. En tykkää ollenkaan kuivata hiuksiani föönillä, koska tuntuu aina, että ihan ku hiuksen "suomut"(vai mitkä ne on :)) jäis auki ja tukasta tulee karhee ja rasvottuu paljon nopeempaa.
Käytän lämpösuojat ja kaikki alla.. Osaako joku viisaampi sanoo mistä johtuu? :)Suoristusraudalla kiharsin hiukset ja vähän tupeerausta ja lakkaa päälle ja tyveen ja valmis!
Tällä tavalla tukka pysyy monta päivää puhtaan ja ilmavan raikkaan näköisenä, kunhan muistaa tehdä pohjatyön kunnolla. Yritän pestä hiuksia mahdollisemman vähän, jotta en rasittaisi niitä. Yleensä viikossa riittää 2 pesukertaa, riippuu tietty kuinka paljon hikoillu yms. Onneksi oma tukkani on niin vahva, ettei se melkein koskaan oikeesti näytä rasvaselta, mutta totuus on jotain muuta, hehehe :D Kuivashampoo on varsinkin kesäsin ihan Must-Be juttu, säästyy monelta pesulta ja kiperältä tilanteelta!Sillon kun mulla ei oo pidennyksiä, pesen hiuksiani paljon useammin ja koska ne ehti tottua taas siihen usein pesuun, pitää niitä nyt taas "totutella" harvemmin pesuun.Oikeesti tässä postauksessa ei oo mitään järkeä, ei sisällössä eikä kuvissakaan, mutta siis päällimmäisenä tarkoituksena ja ajatuksena oli tulla toivottelemaan teille hyvää viikonloppua! <3
En viitsi edes lukea tätä tekstiä ennen julkaisua läpi, koska alkaa hävettää, koittakaa kestää :)

Heräsin äsken päikkäreiltä ja nyt meen herättään ton isomman mörököllin <3

Joo tosiaan, tukka pysyy monta päivää hyvänä kun tekee kunnon pohjatyöt ja kihartaa, öö, näkisittepä mut tällä hetkellä :) hullu ku puusta tulla!

Ps. parit uudet kenkäparit pääsi taas kenkäkokoelmaan ja O:kin sai uutukaiset. Laitan kuvia myöh!

Muistakaa arvontaan osallistuminen täällä !

1 kommentti:

  1. Liian tehokas kuivain? :D mulla on 2 hiustenkuivainta, joista toinen puhaltaa selkeesti liian kovaa/liian kumaa ja tukka on aina sen jäljiltä jotenkin kuivan ja karhean oloinen.

    En tiedä miten käy pidennysten kanssa, mutta vauvojen hoitoöljyä tukkaan! Mä käytän kerta viikkoon ja mun tukka on aivan sairaan hyvässä kunnossa,- siitä huolimatta, että olen vaalentanut sitä tosi roimalla kädellä lähiaikoina (:

    Susa K.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!