tiistai 13. maaliskuuta 2012

Hemma

Kotona on vaan niin kiva olla, varsinkin kun herää aikaisin aamulla virkeenä ja saa tepsutella vapaasti :)
Eilen illalla kaverin kanssa katsottiin meillä leffaa, ja piiiiitkäääästä aikaa pysyin koko leffan ajan hereillä, huoh! :D


Yläkerrassa..Olen "opetellut" olemaan kotona, vaikka olisi tavarat vähän vinksin vonksin ja vaikka välillä villakoiralaumakin juoksisi vastaan.. Ennen olin metrin mittanen k**** otsassa, jos kotona oli vähänkin sekaista ja sitä myöden olin pahalla tuulella ja varmaan maailman "ihanin" vaimoke : / epäilen..
Ja eihän kenelläkään OIKEESTI ole niin siistiä tai kliinistä kun jotkut sisustuslehdet antaa ymmärtää. Joskus blogimaailmassa tulee vastaan niitä kriitikoita, jotka valittaa ja kritisoi blogeissa julkistettuja sisustuskuvia, niiden liika puhtaudesta ja siisteydestä ja käytännöllisyydestä ja ja ja .. Eihän kukaan halua julkistaa täällä pyykkivuoria, koiran kurajälkiä, villakoiria, räjähtänyttä tiskipöytää.. Mutta kun minäkin kuvaan aika paljon meidän kotia, tulee sitä väkisinkin pidettyä koti siistinä ja puhtaana, koska ne kaikki näkyisi muuten kuvissa :) Tietty välillä kuvataan niitä koiran suloisia kurajälkiäkin :)..Saapumisilmoitus tuli Zelected By Houze tuotteista, joten kipin kapin niitä postista noutamaan ja huomenna jakamaan tilanneille :D jeee!

1 kommentti:

  1. Onpa teillä kaunis koti! Mainio idea maalata viinilaatikko ja laittaa se Lack-pöydän "jatkoksi"! Ja tuolit yöpöytänä ovat huiput!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!