tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevät on täällä!


Tänään on ollut todella kaunis päivä, oltiin Pepin kanssa töistä päästyä kauan pihalla, siivoiltiin ja vietiin talvipihajuttuja säilöön ja harjailtiin pihaa.. Oikeesti, meidän pihassa ei oo enää kun talon varjo puolella, eli pohjois(?) puolella vähän lunta :) meidän talo on rinteen päällä, niiin sulaa tosi nopeeta.. Naapurin rouvakin kehui, että tääällä meillä on aina ensimmäisenä pihat sulana :) Rinteessä kasvaa jo ensimmäiset luonnonkukat ja uutta puskee koko ajan! Ulkona ollessa tuli oikein hiki, vaikka pelkkä huppari päällä :)
Istuskeltiin pihalla ja otettiin vähän kevätaurinkoo, ihanaa!!! Auringosta huolimatta en ole päässyt eroon tästä aamuuneliaisuudesta, voisin vaan nukkua nukkua ja nukkua.. plaah.. :) Liikkeelle päästyä ei enää ongelmia, sitten olenkin (omasta mielestäni) oikein reipas!


Tänään pitkästä aikaa salilla oli paskafiilis, tuntui etten olisi vuoteen tehnyt mitään lihaskuntoo ja
painot tuntui kaksin kertaisilta.. Tykkään maitohapoista ja pienestä rääkistä, mutta tänään ne ei tuntuneet yhtään kivalta, teki mieli heittää ne painot maahan ja syöksyä salamana kotiin kuumaan suihkuun ja peiton alle.. Onneksi kotona odotti suloinen nappisilmä, joo puhun koirasta :)Lepäsin sunnuntain kokonaan, pakollisia liikkumisia ja töitä lukuun ottamatta.. Pitäisi varmaan pitää kunnon palautuspäivä, olla tekemättä mitään, oikeesti mitään.. Mutta jos on välipäivä, tulee heti morkkis, "miks en sittenkään mennyt jumpalle tai juokseen tai lenkille..." Ehkä on pakko alkaa paremmin kuunteleen omaa kroppaa ja antaa vähän armoo sille.. Onko teillä kokemuksia ns. ylikunnosta? Tuli muuten mieleen, että en ole muistanut juoda palautusjuomaa vähään aikaan, jos se olisi siitä? Tuntuu ettei lihakset palaudu ja ei yksinkertaisesti vaan ole voimia suoriutua jostakin loppuun asti..Olen pitkittänyt hiuspidennysten tilausta, koska en ole varma mitä kaikkea tilaisin. Sain Rapunzel of Swedeniltä sähköpostiin hyvät tarjousprosentit :) Kiitos!

Omiin syntymäpäiviin ei ole enää kun tasan kuukausi aikaa,
voisin alkaa koota tänne syntymäpäivälahja toivomuksia!
Ajateltiin pitää pienet pirskeet ;)

4 kommenttia:

 1. Eilen oli kyllä uskomaton ilma. Sopivasti oltiin kummitytön vahti vuorossa ja oltiinkin melkein 2h pitkällä kävelyllä, naatiskeltiin auringosta :)

  Kannttaa ehdottomasti pitää välipäiviä, kroppa kertoo, kun kuuntelee :) Tosin sitä on välillä kyllä vaikea kuunnella, nimittäin itsekin koen välillä kamalaa morkkista vapaapäivistä. Onneksi nykyään tosi harvoin :)

  Maltahan pitää pari lepopäivää niin palaat saleille täynnä niin uskomatonta virtaa ja voimaa ettei tosikaan! LUPAAN! :D Ja onhan se niinkin että se kunto ei yksistä väliin jätetyistä treeneistä laske mihinkään, joten ei pelkoo siitäkään ! :D

  VastaaPoista
 2. Oi, nyt täytyy sanoa, että olen hieman kateellinen tuosta teidän lumitilanteestanne. Asun itse Pohjois-Suomessa ja meillä ei takaterassilta edes pääse pihamaalle, koska siinä on niin valtavat lumikinokset edessä, kun on katolta tippunut. Ja muutenkin lunta on kyllä ihan riittämiin, paljas maa saa minut hehkumaan ilosta joka kerta, kun sellaista jossain pienen läntin näen.

  VastaaPoista
 3. Moi! Sinulle olisi blogissani tunnustus :)

  VastaaPoista
 4. mulla tuli syksyllä ylikuntoa.. koko ajan kauhee tärinä päällä et pakko päästä liikkumaan, öisin hikoilin ku mikäki sika ja pientä lämpöä 24/7..heti helpotti ku himmas tahtia ja piti lepopäiviä 2-3 kertaa viikossa ja oikeesti antoi kropan levätä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!