keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Rentoilua ja tuunausta


Vapaapäivä alkaa hiljaisuudella, kahvilla ja rentoilulla..Imuroin kodin ja jatkoin laiskottelua sohvalla :)


Kirppiskamoja valmiiksi katsottuna.. Jep, luovuin noista tähtimukeista vaikka niistä ihan hirveesti tykkäsinkin, mutta annan tilaa uusille astioille ja tulevaa keittiöremppaa ajatellen, on ainakin vähemmän siivottavaa..Olkkarissa on Ikean Lack- pöytä, johon sabluunan avulla rustasin tekstin..
Tämmesissä vaatteissa tänään..
Paitapusero ja legginssit Hennes ja villaliivi Fransa .Uskaltauduin jo uutta trenssiä kokeilemaan, mutta ei tullut edes kylmä, tietty ku liikuin autolla :)Olkkarin senkin päälle laitoin vanhan peilin, joka tuo kivasti lisää valoisuutta ja tilantuntua olkkariin.Tänään satutin taas polveni, tai se on kyl oireillu jo pidempään,
mutta nyt sitä on oikein särkenyt..
En pääse ratsastaan enkä salille.. pläää..
Huomenna tekis niin paljon mieli mennä kokeileen sitä Attackiin, kannattaako?

Kotiutin tänään sellasen jutun, jonka tilasin itelleni yhteen liikkeeseen ja olen niin onnellinen siitä kapistuksesta :D Myyjä väitti kivenkovaa ettei saa sellasta tilattua, mutta pysyin kovana ja "pakotin" sen soittamaan johonki numeroon josta tekee tilauksia :D ja löytyhän sieltä!
Ja niiden piti soittaa mulle ku se on saapunut, mutta ei soittanut ja otti vielä siitä 6€ enemmän mitä aluks lupas.. Hitto! Meinas lipsahtaa pari rumaa sanaa, tai kyl niitä vähän lipsahtikin, mutta sain pidäteltyä itseni autoon asti :) näytän sen teille ku ensin tutustun siihen vähä paremmin.


2 kommenttia:

 1. heippa!
  niin ihanat tähtimukit. myytkö? täällä innokas ostaja ehdokas :D


  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! vein mukit jo kirppikselle ja en tiedä ovatko jo menneet.. :/ hitsit, inan liian myöhässä..

   Poista

Ilahdun kommenteista!