sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Sunnuntain startti

Heräsin Pepin kanssa jo seiskan aikaan ja päivän starttasin juoksulenkillä, joka tuntui ja maistui uskomattoman hyvälle! Jalat pyörivät kuin itsestään ja ilma tuntui hyvältä hengittää ja sitä sai tarpeeksi :) kun joskus tuntuu ettei happi kulje, jalat eivät kulje, silloin on parasta kääntyä kotiin ja suunnitella juoksulenkkiä joku toinen päivä. 


Juoksin muutaman hevostallin ohi, ja ratsastuskuume iski jälleen.. Luulen, että ratsastus on yksi niistä asioista, että jos sitä on joskus harrastanut ja jostain syystä lopettanut, kaipaa sitä myöhemmin jossakin vaiheessa, mutta kynnys aloittaa uudelleen on korkealla. Siinä jo suunnittelin juostessa soittavani ratsastuksenopettajalle ja kysyä sopivaa ryhmää, kunnes muistin miten tuskaista on kesällä olla heinänpölyisessä ilmassa, illalla harjata tallin lattioita pölyn keskellä ja ajaa kotiin silmät turvonneina kiinni.. Alllergia! 


Asiasta toiseen, aloitin tänään jo vakituiseen ensimmäisen allergialääkkeen, josko oireet tulisivat lievimpinä. Nimittäin ensimmäisiä oireita on jo havaittavissa!


Suihkun kautta aamupalalle, fiilis on aika huikee tällä hetkellä! Täynnä virtaa :D illaksi töihin ja sitten alkaakin jo taas uusi viikko. 
Ps. Ensi viikolla on hääpuvun sovitusta tiedossa, ompelija on tehnyt melkoisia muutoksia puvulle, jestas kun ei malttaisi odottaa.. Siitä lisää myöhemmin ;)


Hyvää laskiaissunnuntaita kaikille<3

1 kommentti:

  1. Avocadosalaatin ja vegekeksien ohjeista voisit tehdä postauksen!;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!