torstai 13. maaliskuuta 2014

Tarjous lohta..

..ja perunamuusia, nam! Lisukkeeksi kermaviiliä sitruunapippurilla ja tillillä höystettynä sekä basilikaa ja tomskua.Enemmän ja enemmän sitä katsoo mitä suuhunsa laittaa. Nimittäin kun syö hyvin, nauttien ja (pääpiirteittäin) terveellisesti, huomaa kuinka virtaa riittää ja kroppa kiittää! Hyvän ruuan eteen on tietty nähtävä edes hieman vaivaa ajallisesti ja rahallisesti(?), mutta kun sen tekemisestä oppii nauttimaan ja arvostaa itseään, katsoo mitä suuhunsa laittaa, mielellään siihen kuluttaa aikaa, edes sen vähän.


Kun syön hyvin, ainakin itsestäni huomaan, kuinka voi kokonaisvaltaisestikkin paremmin. Kynnet, hiukset ja ihokin voi hyvin!


Raaka-aineisiinkin kannattaa panostaa. Itse yritän käyttää mahdollisemman puhtaita raaka-aineita. Ihanaa kun tulee kesä, ja saa kasvattaa omassa mullassa porkkanaa, perunaa, yrttejä, paprikaa, mausteita ja ruoka-aineita saa läheltä, omalta paikkakunnalta.


Näillä puheilla en väitä, ettäkö olisin mikään ravintoexpertti, mutta omilla valinnoillaan voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen, töissä, kotona, lenkkipolulla..  Unikin maistuu paremmin kun huolehtii itsestään kokonaisuutena!

Ps. Onko ketään muita lähdössä lauantaina Naantaliin supertreeneihin? :)

Nyt ruokalevolla, kohta lenkille.. Näkemisiin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!