keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Häämekon koesovitusta..

..Voin huokaista helpotuksesta, sillä käväsin tänään sovittamassa mekkoa ompelijalla. Siitä muokkautuu juuri haluamani ja innolla odotan kun saan kotiuttaa sen :) 
ens kerralla tsekataan vielä tod. näk. viimoset silaukset kenkien kanssa ja sitten mekko saa jäädä odottamaan the Päivää. Wau, huikeeta!

Pientä raapaisua mekosta..Pukuni on melko armaton, sillä siinä on vetoketju selässä, joten toivotaan että morsian pysyy mitoissaan :) painoni on pudonnut nyt muutaman kilon ja mittanauhakin näyttää parempia lukemia, mutta jää sitten mekkoon tilaa syödä! ;D Mietintä myssyssä oli vaihtaa siihen nyöritys, mutta silloin kaunis selkä leikkaus/kangas/osio ei pääsisi oikeuksiinsa. 

Onko teille 2014 naimisiin menevät jo mekot hankittua?

1 kommentti:

  1. Mekko on - mutta aika näyttää mahdunko siihen niin pian raskauden jälkeen ;D Mutta toisaalta ei meillä ole mitään häitä varsinaisesti, niin jos mekko ei mahdu niin ostan uuden jonkun nätin kesämekon... ei siis tosiaan ole toi alkuperäinenkään mikään häämekko, sattuu olemaan vaan käyttämätön kaunis kesämekko joka sopisi mielettömän hyvin mielestäni häihin ! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!