tiistai 25. maaliskuuta 2014

Keväinen tiistaiaamu..

..vapaa sellainen! Heräilin jo vähän seitsemän jäljestä, vaikka illalla jätimme herätyskellot säätämättä, koska molemmille univelkaa ja ajateltiin nukkua pidempään.. Viikonloppu oli omalta osaltani niin työntäyteinen, että jäi uni vähäiseksi. Mutta hyvä näin, nyt on koko päivä aikaa touhuta :) ja hei, mulla on kaksi päivää vapaata! 


Tässä parhaillaan juon kahvia sohvalla ja ihailen auringonvaloa (ja sen esille tuomaa pölyä). Voi jestas, kohta on kevät!! Kyllä huomaa että sitä on rinnassa, energiaa on ihan hirveesti, aamulla herää auringon säteisiin ja ihmisten kasvoilla voi nähdä hymyä. 
Ostin muuten viimeviikolla uudet juoksukengät. Oon jo monta vuotta juossut Niken tossuilla, ja vannonut niiden parhautta, etenkin omalla jalalle. Asicsen esittelijä pyysi koittamaan heidän kenkäänsä sen jälkeen kun olin kertonut mitä vaadin kengältä ja jalkojeni virheasennot yms. Ah! Kyllä, ostin Asicset, niin hyvät ne olivat jalkaan. Kaverini joka oli mukana, sanoi esittelijälle, että voit olla varma, että Noora on ovesi takana jos kengät eivät olekkaan hyvät tai jos rakkuloita ilmenee, koska heppu vannoi, etten tule pettymään..
Ekan juoksutreenin jälkeen jalat tuntuivat uskomattoman kiitollisilta, päkiä ja lonkka kipukin helpottivat. 
Ja edellisistä Niken juoksukengistä.. tosiaan ne olivat lastenosastolta, ja tuntuivat hyvältä jalassa, mutta pidemmän juoksun jälkeen polvet, päkiät ja oikea lonkka kipeytyivät.. Ja eihän niissä lasten kengissä ole niin hyviä vaimennuksia ja tukia kuin aikuisten. Joten pakko myöntää, en ole enää lapsi kun ei kroppa kestää tallustaa lasten kengissä ;D 


Viikonloppun töissä ollessani oli hyvä syy pitää lepoa urheilusta. Otin töihin sykemittarin mukaan ja seurailin pulssiani, koska tuntui että sykkeet huitelisivat melko korkealla, ihan oleillessakin vaan. Syke oli miltei koko ajan 90-110 luokkaa, istuttuani vartin paikallani. Makuuasennossa sain sykkeen 75-85 tasolle, mutta noustessani pomppasi 90-100 tasolle. Näillä sykkeillä poltin koko lauantaipäivän aikana 2700 kaloria. Mikä normaalikokoisen naisen normaali kalorinkulutus on päivän aikana? 1200-1400??

Nyt kahden lepopäivän ansiosta on syke nyt pysynyt matalalla ja tänään uskallan lähteä juoksemaan :) jee!Hyvää tiistai päivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!