keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kuulumisia, tavoitteita ja haastetta

Moikka! Blogin puolella ollut viime päivinä melko hiljaista, johtunee ties mistä.. Viime päivinä ollaan mm. ulkoiltu paljon, kotoiltu, kokkailtu, lisää ulkoiltu ja käyty kahvittelemassa.

Toisiin juttuihin.. Kuntoiluun, kuntoon, ulkonäköön ja vatsamakkaroihin, plaah, ikuinen murhe naisilla :)
Tiedän, että en todellakaan ole lihava, en edes pyöreähkö, mutta mua itseeni vaivaa tämä hk:n sininen lenkki vyötäröllä! Mistään muusta en halua pois, kuin vyötäröltä. Ja se mun on tehtävä, aloitettava nyt, eikä huomenna tai ensi viikolla!
Havahdun ihan liian usein sohvalta mässäileväni jotain, jotain ihan turhaa.. Syön perusterveellisesti ja liikun, mutta en kiitettävän hyvin tai paljoa.
Hoitoalalla olevana tiedän, kuinka elää terveellisesti ja niin plaa plaa, mutta miksi ihmeessä se on niin vaikeaa ottaa itseään niskasta kiinni ja pysyä tavoitteissa? Hyvä kysymys.
Tavoitteenani on kiinteämpi vartalo ja pienempi vyötärö. Painoani en tahto pudottaa, mutta ehkä se putoaa väkisinkin treenien edetessä, kun "pöhötys" ja "läski tummuu" :D
En kuitenkaan aio kiduttaa itseäni ja sallin itseltäni mm. kerran viikossa herkuttelun. Niin että mun ei tarvitse tuntea pahaa omaa tuntoa hortoillessani karkki-/sipsihyllyllä.

Nyt kysynkin teiltä:
Miltä kuulostaa?
Kuinka moni uskaltaa haastaa itsensä mukaan?
Kuka haluaa tuntea itsensä rannalla hyvännäköiseksi?
MINÄ ainakin! :)

Tänään hipsin salille.. Pakko!

Nooh, kuvia viime päiviltä :)8 kommenttia:

 1. Hehee, tuttu tunne! Mä oon käyny tässä viime aikoina 3-4 kertaa viikossa liikkumassa ja motivoin itteäni liikkumiseen herkkupalkinnoilla. Syön ihan älyttömästi karkkia ja sitä oli pakko vähentää, siksipä tein niin, että tunnin liikunnasta (ei msitään kävelyistä, vaan kunnon hikijumpasta) saa aina oikeuden syödä 50 g karkkia. Viikonloppusin sitten punnitsen karkkeja keittiövaa'alla grammalleen oikein... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla toimii motivaattorina yleensä vaatteet, koska en oo koskaan oikein tosissani syöny karkkia :) mun heikkokohta on kaikki suolanen, sipsit, pähkinät, nam namanam, nytkin herahti vesi kielelle, nou! :D joten tsemppaan itseäni sillä, että näytät tollasessa vaatteessa paremmalta ja mieti kun mahtuu ton kokoset päälle, ja vaikka mahtuiskin, niin ilman että ne puristaa :D

   Poista
 2. Tää on itselle ainakin hankalin vuodenaika, kun koko ajan on pimeää eikä juoksu kulje ulkona. Juoksumatolla juokseminen on ihan hanurista, joten äkkiä huomaa viettävänsä enemmän ja enemmän aikaa sohvannurkassa. Mutta vihdoinkin kun aurinko on alkanut näyttäytyä, niin alkaa fiiliskin nousemaan. Salille pitäisi myös lähteä. Pakkohan morsiammen on pieni kiinteytymisprojekti aloittaa näin häiden alla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! mä taas ihan tykkään juosta juoksumatolla ja crosstrainerillä solkottaa, mutta sinne salille pääseminen.. plaah ;D no, onneksi eilen illalla menin ja olo on kyllä tosi hyvä ja lihakset(?) kipeät, joka on ihan parasta :D!! nimenomaan, en halua näyttää sellaselta löllöltä ;)

   Poista
 3. Hei, joku muukin on alussa ja ajoissa bloggailun kanssa. Meillä myös kesähäät 2014 :) Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, täällä ollaan ;D aika menee niin nopeaa ja tekemistä ja muistettavaa niin paljon, että pakko niitä johonkin rustailla :)

   Poista
 4. Samoja ajatuksia! Mullakin tavoitteena siis kiinteytyä ja samalla pudottaa siinä muutama kilo. Hirveesti en saa laihtua jotta puku istuu :) tää on kyl tosi hankala vuodenaika ja oikeesti odotan jo sitä kevättä että oikein haluaa rynnätä sinne lenkille! Mut siis yritetään jaksaa ja tsempataan toisiamme! :)

  VastaaPoista
 5. Sama ongelma! Lähetinkin juuri 10min sitten PT:lle viestiä, että nyt uusi saliohjelma kehiin. Lihava en ole, mutta kyllä nää jenkkakahvat ottaa päähän. :/ Jos sitä nyt aloittaisi säännöllisen treenamisen hyvän treeniohjelman kera niin ei tarvisi hirveellä kiireellä kesään 2014 jumpata. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!