torstai 10. tammikuuta 2013

Koristeita juhlapöytiin ja tukkataikoja

Lasipurkit ovat sitten oiva keksintö, ne ovat niin monikäyttöisiä.. Olen jo vähän suunnitellut sopivia koristeita häihimme ja joku päivä kokeilin, miltä purkit näyttävät jos käyttää niihin vähän kirpparilta ostettua kirjaa ja valkoista silkkinauhaa, lopputulos: HUOM, RAAKAVERSIO!
Tykkään. Sopivan simppelit, mutta silti mielestäni kauniit, ja juuri sopivat meidän häihin!
Purkkien pohjalle pitää laittaa hiekkaa tai merisuolaa, jotta tuikut pysyvät paikoillaan, koska purkin pohja on hieman kupera.. Nyt vaan keräilemään purkkeja! Laitoin keräyksen jo työpaikallani pystyyn, koska sieltä jää juuri sopivan kokoisia purkkeja, jotka muuten menisi roskiin.. :D kierrätys kunniaan!

Minkälaisia koristeita teidän juhliinne tulee?
Mitä kukkia tulee? Meille ehdottamasti valkoisia pioneja ja neilikoita.

Neilikka


 Pioni


Ja muuten, meillä oli jo juhlapaikka melkein päätettynä, josta tuli jo varmistuskin spostiin, mutta suunnitelmat muuttuivat ja nyt saamme pitää häät sellaisessa paikassa, josta olemme haaveilleet! Jee!
En paljasta sitä vielä, mutta voin kertoa, että FANTASTISTA! :)

Toisiin juttuihin..

Tampereella järjestetään 2.2. -3.2.2013 häämessut Tampere-talolla, jotka ovat 19. kerta jo! 
Messuille odotetaan n. 5000 vierasta ja vieraista huolta pitävät 130 näytteilleasettajaa ideoineen ja huikeat näytökset aina tasatunnein.. 
Ja messuilla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa käytettyjen hääpukujen myyntinäyttely, 
alla lisätietoa suoraan nettisivuilta;

Jotakin vanhaa…
Silti ihan uutta: ensimmäistä kertaa messuilla järjestettävä Jotain vanhaa –tapahtuma kokoaa käytettyjen hääpukujen myyntinäyttelyyn jo kertaalleen tanssitetut unelmien morsiuspuvut, joiden joukosta tulevat morsiamet voivat löytää oman unelmansa. Messupäivän alussa jokaisella on mahdollisuus valita haluamansa puvut sovitukseen ja myöhemmin päivällä päästä sovittamaan niitä kaikessa rauhassa, asiantuntevan myyjän avustuksella. Mikä parasta, täydellinen juhlakokonaisuus voi löytyä yhdellä sovituksella sillä hääpukujen kanssa myydään myös niihin kuuluvat asusteet, kuten alushameet, hunnut, tiarat ja laukut. Pukuun saa heti myös ilmaisen korjausarvion.

TÄÄLTÄ suoraan häämessujen sivuille!

Onko moni tulossa?

Ja vieläkin toisiin juttuihin, nimittäin hiuksiin, joista lupasin kertoa, koska olin eilen parturissa. 
Ne saivat eilen uutta ilmettä..
Älkää välittäkö mun kotiasusta, tai no, jokapaikka- asusta, koska mä oon viimisen viikon varmaan laahustanut gollarit ja perustrikoo päälläni.. Oon niin mukavuuden haluinen, että en malta luopua näistä.. Huomenna vapaa päivä, joten näillä mennään huominenkin :D 
tai ehkä mä pesen nämä huomenna ja viiletän vaihtoehtoisesti aamutakki päällä kotona :) 
Häihin voisi laittaa jotakin juhlavampaa päälle!??

Palataanpa asiaan, eli raidoitettiin tukkaa ja laitettiin lisäpituutta.. Sain yhteistyön merkeissä valita itselleni haluamani hiustenpidennykset Rapunzel of Swedeniltä , joiden pidennyksiä olenkin käyttänyt eniten ja ollut tyytyväinen.. Hiukset ovat aitoa hiusta ja tulevat Intiasta ja Venäjän Aasian raja-alueilta, Kazakstanista, Mongoliasta ja Kiinasta.  
Olen muuten noin kuukausi sitten aloittanut syömään Biotiini lisää, jonka sanotaan parantavan erityisesti hiusten kasvua.. Voin sanoa, että toimii! Hiukseni ovat vahvistuneet entisestään ja kasvaneet nopeammin kuin ennen ja puskee sellaisia vauvahiuksia :D
 Käytän eläimille tarkoitettua biotiini forte valmistetta, jossa on 5mg / 1 tbl biotiinia, eli paljon enemmän kuin ihmisille tarkoitetuissa valmisteissa ja ovat halvempia. 
Suosittelen lämpimästi kaikille hiuksia kasvattaville ja ohuet hiukset omaaville!
Hiusten kasvattaminen on muuten varmaankin maailman tylsintä hommaa...

-Noora


5 kommenttia:

 1. Hei mielenkiintoista, oon ennekin kuullut tuosta biotiinin käytöstä hiustenkasvatuspuuhien tueksi. Mistä oot ostanut biotiini fortea? Nätit raakaversiot purkeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut ihan normaalista elintarvikekaupasta eläintenosastolta.. löytyy monesta kaupasta, on vaan niin pieni purkki, ettei hyppää silmille.. :) suosittelen! itselläni ainakin hiusten kasvu on kiivastunut.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jostakin syystä en pääse blogiisi, nimimerkkisi johdattaa suoraan Google+ ja sieltä ei löydy mitään tietoja sinusta.. Annahan joku linkki blogiisi ! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista!