sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Juhlapaikasta ja sen tunnelmasta..


Mitä te tulevat tai jo naimisiin menneet morsiammet pidätte tärkeänä osana viihtyvyyden kannalta omissa häissänne? 

Entä mitä ette missään nimessä halua häihinne?

Minä tahdon ehdottomasti häihini, ennenkaikkea rennon, iloisen, lämpimän, ja hyvänmielen tunnelmaa.. Niin, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi, iloiseksi ja että jokainen kutsuttu vieras tietää olemassa olonsa merkitsevän meille.. Ja sellaisiahan ihmisiä häihin onkin tarkoitus kutsua, ihmisiä, joiden tiedät iloitsevan teidän puolesta ja jotka merkitsevät hääparille paljon.. 

Useasti tartutaan liikaa tunteisiin, en tarkoita ettäkö se olisi pahasta, mutta miksi kutsua häihin ihmisiä, joiden kanssa juuri ei ole tekemisissä ja hädin tuskin moikataan.. Joillekkin on tärkeää vieraiden määrä, toisille se lisää turvallisuutta, toiset haluavat kutsua häihinsä aivan kaikki, miltei Facebook- kavereista lähtien.. ;D 
Voin suoraa sanoa, että minä tuskin tuntisin kaikkia vieraita, jos Facebookkia käyttäisin vieraslistana! :)


Meillä tulee olemaan n. 120 vieraan häät, tästä määrästä karsittu jo paljon henkilöitä, mutta johonkin se raja on vedettevä.. Ja on tässäkin määrässä jo mietittävää. Tärkein tietysti on riittävän iso juhlapaikka. 

Alla olevassa kuvassa ihanan raikasta ja avaraa


Mitä juhlapaikaltamme vaadin:

- riittävä tila, jossa saa tanssia ja revitellä rauhassa. Minun sukuni on kova tanssimaan, ainakin naispuoliset, joten tilaa pitää olla :)

- valoisuus, pitää olla valoa, mielellään mahdollisemman paljon luonnonvaloa, joka tulvii kesäpäivänä ikkunoista sisälle- tunnelmallisuus, tietysti itse koristelemme ja luomme tunnelmaa hääpaikkaan, mutta hääpaikalla pitää olla tarpeeksi resursseja koristeluille. Parasta olisi vanhat hirret näkyvillä, kattotuolitkin saisi näkyä, niin että niihin saisi jotakin roikkumaan 

Tässä kuvassa on kiteytettynä kaikki se fiilis, jota rakastan tunnelmassa.. Rentoa, valkoista, kaunista, valoja, hieman hämärää, luonto, ihmiset- piha-alue, joka saisi olla tarpeeksi suuri, niin että sinne voisi pystyttää muutaman juhlateltan, koska mikä ihanampaa kun kesäyönä istua ulkona kynttilöiden valossa, isolla porukalla aamuyön pikkutunneille asti ja muistella vanhoja (hyviä juttuja), nauraa, itkeä ja käpertyä oman kullan kainaloon :) ja tietysti myös siksi, että lapset saisivat temmeltää ulkona pahimmat energiat pois :D


- siisteys, paikan tulee olla siisti, ainakin ensivaikutelmaltaan :) kukapa haluaisi ensimmäisenä alkaa siivoamaan toisten juhlien jälkiä kun omat juhlat painaa päälle?

- sijainti, lähellä kirkkoa, en halua monen tunnin ajomatkaa juhlapaikalle.. onneksi suurin osa sukulaisistamme asuu melko lähellä meitä!

Siinä tärkeimpiä vaatimuksia juhlapaikaltamme. Tänään siskoni kanssa kävimmekin jo läpi lähellä olevia, sopivia juhlapaikkoja, yhteen otimmekin jo yhteyttä, jaiks! :)

Tässä vielä kaunis kukka asetelma, jollaiset voisivat tulla koristamaan pöytiämme
Millaista tunnelmaa te haluatte luoda omiin häihinne?

Mitä väriteemoja häihinne on tulossa?

Loppiaiset,

-Noora2 kommenttia:

 1. Tunnelmaksi halusimme kaikille rennon ja kuplivan iloisen mielen. Ei jäykistelyä, mutta kuitenkin juhlallista.

  Onnistuimme siinä mielestämme hyvin - oli ihana katsella miten pöytäseurueet tulivat juttuun ja nauru raikui - ihan huikeaa!

  VastaaPoista
 2. Meillä kans toivotaan rentoa, iloista ja juhlallista tunnelmaa.
  Saa nähdä miten onnistuu ;)
  Itse olen sitä tyyppiä, että jos budjetti vain antaisi periksi, niin kutsuisin kaikki
  tutun tutun tututkin häihimme :D valitettavasti niin ei ole, joten on tehtävä
  tiukka rajaus vieraslistaan. :) Joko teille sopiva juhlapaikka on löytynyt?

  http://lovefall2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!