sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Sunnuntai, joka löi faktat pöytään


Jep, niinku otsikko antaakin ymmärtää, faktat on pöydässä. Ei saada weddingeihin ihan kaikkea, jonka luultiin olevan mahdollista. Nimittäin, ollaan jännätty koska omenapuun kukannuput aukeavat, ja tänään 26.5. huomattiin omppupuun olevan täydessä kukkaloistossaan.. kaunista mutta harmillista, koska ne oisivat saaneet aueta vasta heinäkuun puolenvälin aikoihin, niin oltais varmistettu että saadaan niitä koristeiksi, pöh!
No, onhan niitä nyt muitakin kukkia, mutta omppupuunkukat olis ollut niin sopivia muiden joukkoon, ne on niin kauniita, hempeitä ja romanttisia.

Sunnuntaita vietetään, ja ulkona on niin kiva ilma! Pikkasen tuulee, mut sekin on lämmintä. Peppi nautiskelee vuorotellen varjon, kirsikkapuiden ja kasvulavojen varjoissa :)


 Tässä niitä kauniita omenapuun kukkia!
Eikö olekkin kauniita? Ja olisi näyttävät ja halvat koristekukat touko-kesäkuun morsiammille :)Mentiin heti herättyämme ulos aamukahville. On muuten parasta kesässä, kun saa tepastella paljain varpain pihalle aamukahville yöpaitasillaan!
Makkarissa vallitsee hallittu kaaos :PMitä teidän sunnuntai suunnitelmiin kuuluu?
Mun pitää lähtee kohta ajelemaan töihin, ei yhtään haittais jos olis ollut tänään vapaa..

Aurinkoista Sunnuntaita ! <3

1 kommentti:

  1. Ooioi, harmi etteivät omenapuut malttaneet odotella kukkiensa aukaisemista. Mutta löydätte varmaan jotkut kivat korvikkeet kuitenkin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!