maanantai 27. toukokuuta 2013

Järjetön postaus!


Päivä alkaa kellon soittoon 05:45, äkkiä activiat naamariin, kasvojen ja hampaidenpesu, vaatteet päälle ja valmis, työmatka voi alkaa! Näin kesällä nautin matkasta, jonka ajelen töihin, joki virtaa tien vieressä, peltoa pellon jälkeen, aamu aurinko, matka taittuu pienessä horroksessa :D Talvella onkin eri juttu, liukasta ja pimeää, nyt pitää nauttia kun tiet ovat kuumia ja aamulla saa nukkua puolituntia pidempään..

Töissä meni tänään ylitöiksi palaverin vuoksi, mutta palkitsin itseni eilen varaamallani räpsyhuollolla, nyt on ripset taas kunnossa. Ja oikeesti, nämä ripsienpidennykset helpottaa ihan suunnattomasti aamuja, koska ei tarvitse pelata ripsarin kanssa, jota ainakin minä tokkurassa vetelen ympäri naamaa :D ja kun on kesä (ja ainakin oma iho paaaljon paremmassa kunnossa kun talvella), ei kasvoille tarvitse kuin levittää BB-voide ja sutaista vähäsen aurinkopuuteria poskipäihin, niin raikas "naturel" työlook on valmis! :) Ja sekin positiivinen asia näissä räpsyttämissä on, että kun sairastaa siitepölyallergiaa + kaikki muut kesällä puhkeavat kukat allergiaa, ei silmiä mieli hieroa vaikka kutisee ja näin ollen kutina myös lähtee nopeasti pois, tietty lääkkeet helpottaa myös. Ja nyt alko heti kutiseen silmiä :D äää!




Tää on ihan jäätävä kuva, mutta pakko jakaa se teidän kanssa ;D





 Lempivarvastossut kuvissa, jotka on ollut mulla jo kolme(?) kesää.



Tässä postauksessa ei ollut mitään järkeä, eikä mulla oo oikein mitään asiaakaan, mutta tulipahan tehtyä :)

Huomenna vapaa, ja semi kivaa ilmaa luvattu! Jes :D

11.00
Selkeää ja poutaa +19°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 46%
12.00
Selkeää ja poutaa +20°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 41%
13.00
Selkeää ja poutaa +20°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 38%
14.00
Selkeää ja poutaa +21°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 37%
15.00
Selkeää ja poutaa +21°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 34%















Onko muuten vinkata joitakin hyviä hääpukuliikkeitä? Onko jollakin tiedossa jotain "hääpuku outlettia", josta löytyisi käytettyjä pukuja, joita raaskisi itse vähän tuunata? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!