tiistai 10. huhtikuuta 2012

Day off


Käväisin eilen vapaiden jälkeen töissä ja jatkoin taas vapaapäiviä.. Sopii mulle! :)
Oon sellanen kotihiiri, että haluaisin viettää kaikki päivät kotona, ehkä siinä tulisi hulluksi, mutta nyt se ajatus tuntuisi liiankin ihanalta.. Aamulla herätä laittamaan aamupala pöytää, leikkiä Pepin kanssa, siivoilla ja hengailla kotona, ja kun rakas mies tulee töistä, odottaisi kotona PIRTTIHIRMU!  ...valmis lämmin ruoka ;)
Ehkä sitten joskus kun lapsi on tullakseen, saa kotona olla liikaakin.. neljän seinän sisällä, odottaa että joku soittaa ja pyytää vaunuileen tai kahville. Tuona hetkenä varmasti kaipaan töihin, aikuisten seuraan ja odotan iltoja, jolloin saadaan olla kahdestaan, mieheni kanssa.. Nautin kaikesta tästä vapaudesta, joka minulla on nyt.. mutta sitten kun elämäntilanteet muuttuu, yritän nauttia niistä hetkistä tuplasti enemmän ja  varmasti kauhistelen "nuoruusaikoja"  ja myöskin ikävöin, hyvällä tavalla :)

Muihin juttuihin..



















Kirppikseltä löysin kotiin kivat purjeveneet, jotka koristevat pikkueteisen ikkunaa
Kesällä pääsee taas veneileen! Tänä kesänä jopa ihan omalla veneellä, parin vuoden odottelun/seisonnan jälkeen. Minähän en siis omista prosenttiakaan veneestä, mutta onhan se silti "meidän" vene :D haha..
Tulee hyviä muistoja veneretkistä :)<3 
Välillä lentää hellehattu tai t-paita veteen ja mikä parasta, ajaa lintujen kanssa kilpaa ja ihan niinku ne välillä olisi mukana kisassa, koska saattaa seurata vaikka kuin kauan ja kun veneen vauhti hiljenee, kääntyy lintu ympäri.. Muistatteko mikä oli parasta lapsena uimarannalla? No se tietty kun tulee vene ja tulee aallot :) Se saa aina lapset huutamaan!







Basilika kasvaa ja kasvaa




Huomasin just, että myöhästyin jumpalta, koska jämähdin haaveileen koneelle, huoh..
Huomenna taas vapaapäivä ja tiedossa kaikkea kivaa ja vähän vähemmän kivaa..
vähemmän kivaa: hammaslääkäri
kivaa: ripsihuolto
enemmän kivaa: salille
kaikista kivointa: vapari kokonaisuudessaan

Kuten huomasitte, tässäkään postauksessa ei ole päätä eikä häntää, mutta noh, laitetaan kevään piikkiin :)

Kivasti on lukijoita osallistunut Voita hiustenpidennykset- arvontaan, mutta vielä on tilaa rutkasti! :)
Mahdollisuus siis voittaa ilmaiseksi itselleen valitsemansa aitohiuspidennykset liittymällä lukijakseni, osallistumaan päääset täältä!

Hyvää tiistain jatkoa!

5 kommenttia:

  1. oi miten kivoja kuvia, ja kuullostipa todella ihanalta tuo vene osuus<3 =) oijoi, pian se kesä tulee!

    munkin pitää mennä hammaslääkäriin -_-
    ja ajattelin ottaa ripsienpidennykset, ostin jo citydealista lahjakortinkin valmiiks :D haha! mutta vielä mä en ole rohjennut varata aikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin! :) mihin hintaan sait ne dealista? varoitus, että näihin jää koukkuun :D

      Poista
    2. 45€ oli hinta ja sillä sai pidennykset + ekasta 20€ lahjakortin seuraavaan huoltoon :) Aika hyvä diili.

      Poista
  2. Edelleen ihastelen tuota teidän kotia ! Nuo veneet on kauniit ikkunalla ja taatusti se laiturinokassakin oleva ;) Minä niin haluaisin kanssa veneilemään, mutta en voi ikinä! :( Minulla on niin turkasen hankala matkapahoinvointi ettei kenelläkkään ole mukavaa jos minä olen veneessä mukana!

    Mukavalta muuten kuullosti tuo päivän suunnitelmat, ilman sitä hammaslääkärireissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lauturinnokassa olevasta en ole niin varma :) voi harmi, sillä vesillä olo on niin hienoa että sitä pitäisi jokaisen päästä kokeilimaan. Toisealta, onhan siitä helppo kyökätä laidan yli ja kun vauhtiakin on niin kukaan ei huomaa :D vitsi vitsi.. tosiaan, pelkään ylikaiken hammaslääkäriä ja näin yöllä taas painajaisia, onneksi tämä on vain tarkastus :S

      Poista

Ilahdun kommenteista!