maanantai 16. huhtikuuta 2012

En mä oo lähdössä mihinkään...


Täällä ollaan kyselty paljon Pepistä ja pyydetty postausta koirastamme..
Peppi on hyvin otettu tästä kaikesta ja kiittää nöyrästi :)
Annetaan Pepin kertoa..

Moikka! Minua kutsutaan Pepiksi, olen tyttökoira. Rodultani Novascotiannoutaja, meistä noutajista pienin. Omistajani ihastuivat rotuuni nähdessään lajitovereitani, "äiskä" oli täysin myyty ja se oli menoa sitten.. Halusivat sellaisen koiran, jonka kanssa saa touhuta ja joka omistautuu perheelleen, olen kuulemma täyttänyt nämä kriteerit välillä kai liiankin hyvin :)
Olen luonteeltani kiltti, kiintyvä, rohkea uusille asioille, reipas, iloinen, pehmeä luonne (eli mulle ei saa huutaa, koska sorrun täysin! äiti muistaa varmaan hyvin epäonnistuneen agilityradat, minä muistan ainakin, anteeks..), rakastan ihmisiä ja voisin omistaa Teidät kaikki, olen herkkupylly, mutta eipä ole kauas omena puusta pudonnut kun katsoo emäntääni, hih :), tykkään muista koirista, mutta olen hyvin tarkka emännästäni ja jos sitä lähestyy liikaa saatan murista. En väsy millään ja rakastan leikkimistä, parasta on pallo ja rengasleikit!Äiti aina hipelöi tätä kuvaa ja lässyttää kuinka pieni mä olin joskus, sellanen 4 kilonen karvapallo, joka tuoksui rakkaudelle<3 ja pisulle, hups! Kuva on otettu ekana päivänä mun uudessa kodissa..Välillä pääsen sohvalle ja tykkään kun saan ottaa päikkärit emännän tai isännän kainalossa..Välillä noi leikkii mun kustannuksella ja tekee tämmestäLämpimillä ilmoilla tykkään päivystää makkarinparvekkaalla, niin tein tänäänkin kun emäntä otti aurinkoa vieressä, ihme auringonpalvoja!Iskä nappaa mut aina syliin ku tulee kotiin<3Äiti ei jaksa, joten se pitää vaan vieres..Jouluna 2010, kun mulla oli juoksut niin äiskä väsäs mulle pappan kalsareista housut, huoh..
Saatoin vähän hävetä..Noi mun omistajat kauhistelee aina että joutuu joskus vielä luopuun musta, mutta mä koitan rauhotella niitä antamalla kuolapusuja :P Enhän mä ole mihinkäään lähdössä.. Enkä oo koskaan ollut kipeekään, oon käynyt ainoastaan pakolliset rokotukset ottamassa eläinlääkärillä ja matokuurit syöny, eli terve ku pukki!Vappuna on äitin synttärit ja sillon saa poksautella ilimapalloja :)Kesällä syödään mansikoita kermavaahdolla..Ja käydään aamu uinnilla kun emännällä on vapaapäivä töistä.. Vihaan muuten sanoo "töihin", koska se tietää aina yksin jäämistä.. Välillä pääsen äitin työmaalle mukaan, siellä on kivaa! :)JOo tää kuva ei oikein onnistunut ku käskin emännän ottaa kuvan vasta ku katson kameraan...Siinä oli minusta murto-osa kuvina.. Kysykää jos haluatte tietää jotain lisää!
Vierailen aika usein täällä postauksien lopussa, tykkäättekö mun kuvista? :)
Hyvää tulevaa kesää murut! Mä pudottelen parhaillaan pohjavillaa ja noi on helisemässä imurin & mun kanssa :D, pah, oikein niille! Nyt meen katsoon mattia, nukkumattia :D
Mut luvattiin viedä huomenna pitkälle lenkille, jee!
Öitä!

Ps. Äiskä, joka istuu tossa vieressä naurettavan näköisenä hiukset patukoilla, käski muistuttaa Teitä arvonnasta, täältä pääsee osallistuun!

8 kommenttia:

Ilahdun kommenteista!