torstai 12. huhtikuuta 2012

Neule


Neuleen ostin joskus Turusta, vielä kun kaverini asui siellä ja olin hänen luonaan yökylässä,
voikun meillä oli kivaa :) Asiaan, neule tai mikä viitta toi on, niin on tosi lämmin ja miellyttävän pehmoinen pääällä. Yllätyin, positiivisesti, koska lähtiessäni lääkäriin, palasin takaisin kotiin vaihtaan kevyempää ylle :) jes! Tuli karmee hiki jo kun istuin autoon..



Farkut ovat ikivanhat, niitä on välillä vaan hieman kavennettu :) ja taidan kaventaa niitä huomenna vähän lisää kun römpsöttävät(?) ikävästi ja näyttävät huonosti istuvilta päällä..
Seuraavan kerran kun ostan farkut, haluan Liu Jo Bottom Up farkut Blue Legend värissä, i want it!







Peppi testas mamman huivia vielä ennen lähtöä..



Tein äsken nopeesti kevyttä pizzaa, johon vähän lipsahti juustoa, ei siis ole enää niin kevyttä!

Odottelen omaa ronttiani kotiin<3

5 kommenttia:

  1. Vinkiksi vain, että sun blogisivu on aika hurjan näköinen, kun on sivupalkkia täynnä kuvia ja postauksen kuvatkin on menneet kaikkien lukijoiden ja postausarkistojen päälle. Ootko kurkannut esikatselusta, miltä näyttää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katos vaan! ;) korjaan asian mahd pian.. kiitti tiedosta!

      Poista
  2. Moi! Mun on pakko kysästä kun oon etsinyt kaikkialta huittisista noita tollaisia tekstitarroja mikä sulla on tossa ovessa (Live like heaven is now, mut en oo löytänyt.. Mistä tuollaisia saa ?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka! muistaakseni ostin ne casa rusticasta mut en oo ihan varma muistanko oikein ku siit on jo aikaa. kandee mennä kattoo sieltä! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista!