torstai 12. huhtikuuta 2012

Uudet hiukset!


Hiusten lähtötilanne oli hirvittävä; kellertävät, sameat, kuivan tuntuiset, järkyttävä tyvikasvu, (likaiset!) joten hiukseni anelivat polvillaan armoa ja jotain tehohoitoa ja uudistamista.

Tästä siis lähdettiin..Jakaus jakaukselta levitin tyveen värin, jonka annoin vaikuttaa n. 40 minuuttia ja lopuksi levitin lopun värin hiustenpituuksiin
Otin kaupassa riskin ja päätin kokeilla SYOSSin Frozen pearl blond- hiusväriä, josta ei siis ollut minkäänlaista kokemusta.. ei kuultua eikä koettua..Väri yllätti ainoastaan positiivisella tavalla, hiuksista tuli tuhkanvaaleat (ei kellertävyyttä! jei!) ja todella pehmeät ja kevyen tuntuiset.Sitten vain odottelin, että kaveri pääsee töistä, jotta saan pidennykset päähäni..
Yleensä laitan teippipidennykset itse itselleni, koska vihaan odottamista, kiiitos kärsivällisyyteni!
Nyt en kertakaikkiaan jaksanut itse alkaa taisteleen, koska niskahartiaseutukin on niin pirun kipee..
Ja pelkkä käsien nosto pään yläpuolelle saa päässä meritaudin kaltaiset oireet aikaiseksi :)Rapunzel of Swedenin pidennykset, sävy #613, pituus 50cm ja teippikiinnitysLopputulokseen oon niin tyytyväinen, että oksat pois! :D what?
Ei mikään edustuskuva, mutta menköön..
Pidennys on nyt todella paksut ja vastaavat omien hiuksieni vahvuutta ja tuntuvat niin täydelliseltä!
Laitan parempia kuvia vielä.

Rakas vahtikoiramme suojelee kotia, koska täällä vilisee ihan hirveesti rusakkoja!

Erään vanhuksen sanoja lainaten "vaara uhkaa kotiseutua", näin Peppikin varmaan parhaillaan ajattelee :)Jouduin tänään nöyrtymään ja jättää menemättä töihin..
Olen nuoresta asti kärsinyt jumissa olevista ja kipeistä hartioista, niskasta ja selästä. Useammin kuin kerran ollaan lähdetty esim. jouluaattona hakemaan mulle piikillä helpotusta..
Liikun paljon ja venyttelen yms, mutta silti hartiat on yleensä aina kireet. Fyssarilla pitäs käydä vähän useemmin, josko auki mällääminen auttais, mutta kun ajattelen aina, että "kyllä tää tästä..."
Teen fyysisesti raskasta työtä, ja se ei ainakaan auta yhtään tän asian suhteen, tiedän..

En tiedä miksi, mutta mielestäni on äärettömän noloa olla sairaslomalla, koska nykyään aina uutisoidaan ja valitetaan, että kuinka helpolla ihmiset hakevat sairaslomaa, tiedän niitäkin ihmisiä, jotka käyttävät sairaslomaa liikaa hyväkseen ja hakevat pienimpäänkin vaivaan, huoh! Tulee itselle sellainen olo, että mitä jos minua ei otetakkaan tosissaan, jos yleistetään liikaa niihin, joilla on matala kynnys hakea sairaslomaa?
Mielestäni on vastuutonta, mitä kuulee työpaikoilla on, kun toinen valittaa ettei kiinnosta/jaksaisi (joka on joskus jokaiselle normaalia) oikein tulla töihin, niin toinen sanoo "mee lääkäriin ja sano että sulla on selkä kipee, sillä tulee aina saikkua!" Vaikka itsekkin olen tosi nuori, vakituisessa työsuhteessa oleva, niin sitä tulee monesti mietittyä, että missä on nyky ihmisten työmoraali, vastuullisuus.. ? Liiankin usein törmää asiaan, että miten työntekijä vain yksinkertaisesti on jättänyt tulematta töihin, ilmoittamatta, tai ilmoittaa 15 minuuttia ennen työvuoron alkamista ettei kykene työhön..
Jokaisella meillä on oikeus sairaslomaan, mutta missä menee kohtuullisuus ja kuinka työntekijöiden kynnystä hakea sairaslomaa voitaisiin nostaa? siinäpä vasta pulma :)

Juttu lähti taas vähän käsistä, mutta eikö se mee niin että "asia joka vaivaa, sitä jaksaa kaivaa" ?

Pepen kans loikoillaan kotona ja yritän ottaa hirweeen varovaisesti ja rauhallisesti :)

Vielä on aikaa osallistua Rapunzel of Swedenin sponsoroimaan arvontaan blogissani, jossa mahdollisuus voittaa hiustenpidennykset! Yllä olevissa kuvissa olen käyttänyt rapunzelin pidennyksiä..

Osallistumaan pääset täältä !8 kommenttia:

 1. ihanat hiukset kerta kaikkiaan!
  toivottavasti löydät apua vaivoihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos! tunnin pääästä lääkäri aika, saa nähdä mitä tohtori sanoo :)

   Poista
 2. Mulla on yläselkä jumissa a i n a. :/ Fasettilukkoja rangassa ja välillä jopa kylkilukkoja. Lavat on tärkeä pitää auki tai muuten iskee polttava kipu. Parvekkeella on sopiva klaffituoli, jolla käyn monta kertaa päivässä kiikkumassa, jotta saisin napsautettua lukkoja auki. Nyt on taas menossa niin pahaksi, että jouduin ensi viikolle varaamaan kaksi aikaa hierojalle.

  Ja nyt näyttää blogikin taas selkeämmältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mullaki fasetteja ollut, selässä ja rintarangassa/ lastassa ja sillonku on rinnassa lukko, niin autolla ajaminenkin sattuu älyttömästi ku liikuttaa rintakehää, not nice! fyssari näytti hyviä venytys ja napsautus kikkoja :) selkäään on hyvä, en tiedä oletko kokeillut, mutta laittaa kaksi(yksikin käy!) tennispalloja kiinni toisiinsa ilmastointiteipillä ja sit menee siihen päälle makaan ja hengittää syvään sisään ja sit päästää itsensä rennoks pallojen päälle koko painolla, pallot tulee siis arvioida oikeeseen kohtaa selkää. itse kans aina kahvilassa tai missä vaan kurkkaa ensin ympärille ja sit alkaa paukuttaa selkärankaa tuolissa :D joo en tajua kun en saa tota banneria koko sivun levyiseksi, vaan jää tyhmästi tollee vasempaan sivuun..?

   Poista
  2. Tuolla yritin äskenkin saada vasemmalta puolelta selkää lukkoa auki, tai ainakin kroppa tuntuu siltä kuin olisi lukko. Mä oon joskus käärinyt kaulimen pyyhkeeseen ja rullaillut sen päällä. Ihan hirvittää, miten käy kun uuteen kotiin muuttaessa luovun noista klaffituoleista. :/

   Poista
  3. voi ei, sun pitää hankkii sinne myös ne klaffituolit :D

   Poista
 3. Ei sulla ois noita mitään vanhoja pidennyksiä tallessa? Tartteisin nimittäin mun takkuihin jatkotukkaa, mut en viittis uutta ja hyväkuntoista tukkaa ostaa varta vasten tuhottavaksi. :D (Takuttaminenkin on helpompaa jos tukka on vähän karheaa!)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!