lauantai 14. huhtikuuta 2012

Laiska perjantai


Eilinen päivä oli ihanan laiska, vetelä.Katsottiin eilen leffa Johnny English 2, voi sitä miestä :)Peppi esitti ilmeisesti eteisen ja aulan välistä kynnystä :DLauantai aamu on alkanut kivasti, mm aamiaisella vuoteeseen <3

Onko viikonloppu suunnitelmia?

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Etenkin tossa tokassa on sitä jotain :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Peppi :D Täällä on suunnitelmissa pyykinpesua ja tavaramäärän raivausta ja hissukseen pakkailua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pepe on ihana :) täälläkin pesty pyykkiä ja vaihdettu multia viherkasveille! hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Siis voi sentään - tää on noussut kyllä ihan mun yhdeksi suosikkiblogiksi! :) Minua kiinnostaa erityisesti sisustaminen ja mielelläni katsoisinkin rintamamiestalostanne paljon kuvia! En ole selaillut kovin vanhoihin teksteihin vielä liekö sieltä löytyisi jotain ennen ja jälkeen kuvia? Oletteko rempanneet vai ostaneet talon nykyisessä kunnossa? Onko ulkoapäin kuvia missään? Tää katsos niiiin haaveilee myös rintamamiestalosta... :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihana kuulla :) vanhemmissa postauksissa on joitakin ennen kuvia, mutta voin joskus tehdä postauksia ennen ja jälkeen, kunhan ehdin! Talo ostettiin ja se oli aika karsessa kunnossa, seiniä ollaan kaadettu yms.. Rintamamies talot on mielestäni kauneimpia taloja mitä on, niissä vain on sitä jotain<3 suosittelen, kunhan vaan varmistaa että talo on hyvässä kunnossa!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!