maanantai 13. lokakuuta 2014

[HONEYMOON]


En ole vieläkään saanut aikaiseksi tehdä hääpäivästämme postausta, mutta ehkä tällä viikolla jokin ilta liikenee sillekkin aikaa, nyt on meidän honeymoon postauksen aika..

Suunniteltaessamme häämatkaa, kumpikaan ei halunnut matkustaa kauas, tärkeimpänä pidimme hotellia, palveluita, luontoa ja halusimme ehdottomasti oman uima-altaan ja puutarhan.
Niimpä päädyimme Rodokselle, sen pieneen kaupunkiin Lardokseen (taxikuskit väittivät kyllä sen olevan Kiotaria). Lähdimme viikon reissuun 28. pv Thomas Cookin lennolla. Oikeastaan reissu alkoi jo lauantai aamupäivänä, kun saimme mennä kaveripariskunnalle yökylään Vantaalle. 
Rakas mieheni oli soittanut lentoyhtiöön varatakseen meille koneesta paikkoja, ja lupaili soiton jälkeen että kaikki kunnossa, paikat järjestyy. Lennolla oli todella ystävällinen henkilökunta, ja he tulivat erikseen moikkaamaan minua ja kertomaan käytännönjuttuja lennolta, no nämähän oli ennenkin lentäneenä hyvinkin selviä, mutta ottivat lentopelkoni siis oikeasti tosissaan. Lento sujui rauhallisesti ja pehmeästi.. 

Koneesta päästyämme ja matkalaukut löydettyämme jatkui matka noin 1,5 tunnin bussimatkalla kohti päämäärää.

Ah! Viimein perillä. Se ihana tunne, kun et oikeastaan edes tiedä missä olet, ystävällisiä katseita, eri kulttuuri, musiikkia ja lämpöä, ja tietty vain oman rakkaan kanssa. Mieli avoinna uusiin seikkailuihin, meren kohina korvissa, loma fiilis. 

Hotelliksi valitsimme Lindian Villagen, joka oli kaikkea sitä mitä luvattiin, vähän enemmänkin. Olimme ehkä hieman jopa hukassa, koska ei sellaiseen kohteluun ole tottunut, eikä sellaista osaa vaatia, ainakaan tälläinen maalaistollo :) 

Meri oli aivan vieressä, mutta voitteko uskoa, ettemme käyneet kertaakaan siellä uimassa. Viihdyimme omalla altaalla niin hyvin, ettei muistettu merta :D
Iltasin kävimme katselemassa merelle, kuuntelemassa kun laineet nuolee rantakivien pintaa, musiikki kuuluu hotellilta, sielu lepää, ei kelloa, ei kiirettä. Pimeä merenranta, rakkaan kainalo ja viiniä, aika luksusta :)
Välillä innostuttiin hyppimään omalla altaalla pommeja ja pellehyppyjä ja kisattiin kumpi saa isommat loiskeet vedestä, oli siinä naapureilla varmaan hauskaa.. :)


Tässä on terassimme, joka oli todella viihtyisä, vietimme nimittäin suurimman ajan lomasta siellä. Älkää huolestuko, käytiin me muuallakin :)
En muistanutkaan kuinka lystiä on matkustaa illalla paikallisbussissa seisomapaikalla.. huh!


Vaikka lomalla on kivaa, on aina yhtä kivaa palata kotiin (jestas miten voikaan ikävöidä koiraa niin paljon..). Lentomme oli melkein 1,5 tuntia myöhässä, joten kotiin pääsy tuntui ikuisuudelta. Veljeni tuli hakemaan meidät, 10 minuuttia kyydissä, ja seuraavan kerran muistan heränneeni kotiovelta :) 

Häämatka oli juuri sitä mitä odotimme, parasta oli, kun ei suunniteltu mitään etukäteen, vaan mentiin ja ajeltiin taksilla, syötiin, juotiin, nukuttiin, ihan fiiliksen mukaan, tehtiin just niin kun parhaaks tuntu. Arki on jälleen koittanut, kivaa sekin.

Me kiitetään ja kuitataan! :)

Huomenna lisää tämän päiväisistä jutuista.. Hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. Todella kauniita kuvia! :) tässähän tulee itsellekin hinku rantalomalle.. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!