maanantai 27. lokakuuta 2014

[Viikko alkaa]..

Pitkällä aamuaerobisella, joka saa kropan sekaisin energiasta, endorfiinin voi haistaa iholta, virtaa riittää ja rasvaakin palaa pitkälle päivään :) nää on näitä jokaisen omia tuntemuksia, mielenkiintoja ja tavoitteita ja myös vähän faktoja. Mulla itsellä on tavoitteena, että olisin vahvempi, kokonaisvaltaisesti, en tarkoita lihaksikkaampi, vaan vahva, sellane jäntevä ja kestävä :) en tykkää keskittyä niinkään yhteen asiaan urheillessani, vaan ajattelen että kaikki treenaaminen, liikkuminen ja itsestä huolehtiminen tukee minua kokonaisvaltaisesti ja jaksan erilaisesti treenatessani sekä kroppaa pitkillä lenkeillä, sekä vahvistaen lihaskuntoa. Kotoa löytyy painot, joilla voi tehdä vaikka mitä, ja mielikuvitushan tässä on rajana, toki salillekkin voi lähteä, mutta aina ei jaksa sitä välineurheilua, kun kaiken pitää näyttää hyvältä ja aina jää suustaan kiinni :D 
Ja  mä saatan laulaa tai alkaa nauraan yhtäkkiä kesken lenkin kuunnellessani napeilla, enkä huomaa sitä.. Mut sillon tiedän keskittyväni ja ajatukset on pois murheista kun huomaamattani teen tota.
Aamulla lähdin liikkeelle täynnä intoo, jota riitti koko lenkin ajaks :) 
Lenkin ollessa loppusuoralla jäin hetkeksi tekeen vatsoja, venytteleen ja roikkuun kun pururadan varrella on siihen mahdollisuus!

Rauhallinen, mutta virkistävä aamujuoksu/ treeni! Nyt suihkun kautta päivää jatkamaan! :)

Miten sinä pidät huolta itsestäsi? Miten liikut?

Heippa! :) -Noora

1 kommentti:

  1. Moikka, Ollaan just miehen kanssa harkittemassa rintamamiestalon ostoa, jossa olis kaikki muut, paitsi runko, remppakunnossa. Te ootte näköjään toiminut aika samalla tavalla:) Olis mukava nähdä ja kuulla eri vaiheita tässä teijän projektissa :) eli esimerkiksi ennen/jälkeen kuvia. Haasteet, suunnittelu yms :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!