torstai 14. elokuuta 2014

[Vieraita ja pikku diy]


Ja hieman pyykkäystä sekä kodin siistimistä, niistähän vapaapäivät on tehty. Terapeuttista :)

Pikkunen <3

Kovasti koittaa komentaa Peppiä, mutta koiraa ei jaksa kiinnostaa :)


Tämä pikkuinen söpöliini on juuri oppinut istumaan..

Nyt kun olemme avioliitossa, niin kyselyitä raskaudesta on kuullut monesta suusta.. En tiedä mitä siitä ajattella, kun kaikki kovasti kyselee ja välillä tuntuu että jopa vatsaan kohdistetaan katseita, niin etten minä huomaisi, tänään oli viimeksi sellainen tilanne ja kyllä minä sen huomasin. Ajatteleeko kukaan koskaan udellessaan, että mitä jos ei voikkaan saada lapsia? Mitäpä jos se onkin todella arka paikka? Entäpä jos pariskunta on yrittänyt pitkään... tuloksetta? On pareja, jotka ovat yrittäneet vuosia, eikä luoja suo heille sitä onnea, vaikka kaikki olisi valmista ja lapsi olisi enemmän kun tervetullut perheeseen.. Ja sitten on niitä yhdenillanjuttuja, mutta niistä ei sen enempää...
Mutta toisealta, onhan raskaus niin luonnollinen ja "normaaliasia", että jokainen pitää sitä normaalina ja lähes varmana asiana, varsinkin näin nuorena vihityiltä. Ja itse ainakin tiedän, että niitä uutisia varmasti odotellaan (suku!), mutta kaikki aikanaan ja hiljaahan hyvä tulee, niinkun sanotaan ;)
Muttakun aina ei tiedä. Ja ehkä parempikin kun ei aina tiedä..Vaihdetaan aihetta, ettei mee liian synkäksi..

Pikku diy juttu ulkona. Pääoven rapuilla oleva kaide vaihtoi väriään.. Ennen se oli vaalea, maalia karissut, hailu. Tuumasta toimeen!


Siitä tuli musta, antaa nyt kivasti särmää tähän vaaleaan tönöön. Vielä kun saataisiin aikaiseksi rakentaa siihen sellanen katos, ai ai kun näen jo silmissäni millaisen siitä haluan, mutta odotetaan..

Onko muilla sisustuskärpänen puraissut?
Voi niitä syksyisiä, sateisia, pimeitä iltoja, ja kynttilöitä, kun saa kääriytyä murun kainaloon viltin alle ja ripaus romantiikkaa.. Auts.


Läträsin muuten hiuksiini edellisiltana vaalennuspesun, joka kirkasti kivasti auringon kulahtamaa hiusta. Saa taas venyttää parturiin menoa. 


Ai niin, pakko jakaa pari hassua kuvaa kun olimme kaverin kanssa lähdössä lenkille, kunnes alkoi ukkostaan..
M <3

Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!