tiistai 5. elokuuta 2014

4 kuukautta

On pitkä aika, niin se aika vierii eteenpäin ja blogi oli hiljentynyt neljäksi kuukaudeksi. En muistanut eilen, miten tänne kirjaudutaan! Huomasin, kun monet ihmiset kyselivät miksen ole kirjoitellut pitkään aikaan, tuli sellanen olo, että onko mulla joku velvollisuus rustata tänne? :D oli tai ei, mutta nyt kirjoitan, täynnä uutta virtaa ja puhtia!

Meillä on tapahtunut näiden kuukausien aikana.. Ensimmäiseksi haluan kertoa suurimman jutun; Meistä tuli aviopari.. Sukunimeni muuttui, mutta jotenkin tuntui, että jotakin muutakin muuttui, en ole vielä päässyt perille mikä, mutta jotenkin on niin hyvä, turvallinen ja varma fiilis, sellanen, että kaikki on hyvin. Vaikka olihan hyväfiilis jo ennen avioliiton solmimista, mutta tää on silti erilainen hyvä olo :) Laitan kuvia täydellisestä päivästämme, kun ne kaikki kuvaajaltamme saamme. Honeymoonille lähdemme ensikuussa!
Vuokrasimme myös ystäväpariskunnan kanssa mökin koko kesäksi ja ensi kesäksi. Siellä on aika kulunut kuin siivillä ja paikat alkavat olla siinä mallissa, että nyt siellä olosta voi jopa nauttia. Kun menimme ekan kerran katsomaan mökkiä, katsoimme toisiamme ja hyvä ettei purskahdettu nauruun, paikka oli kaaoksen vallassa! Otan kameran mukaan kun mennään seuraavan kerran.

Eilen loppui kauan odotettu loma, mutta onneksi se oli vasta ekapätkä lomaa, ensi kuussa lisää. Sattui lomalle ihanat ilmat, eka viikko täyttä aurinkoo ja toinen pikkasen sateista ja jopa myrskyistä välillä.
Lomalla on niin kivaa. Ei tiukkoja aikatauluja. Naurua ja pihapelejä ystävien kanssa aamuyöhön asti viiniä nauttien. Käydä rannalla ja uimassa kun siltä tuntuu. Veneillä. Nukkua. Pestä mattoja. Käydä jätskillä. Lähteä extemporee johonkin.
Eilen paluu työhön ei todellakaan ollut kevyt, huh. Kuumuus, kiire, yms.. Mutta eipä pidä valittaa, töiden takia sitä lomaa voidaan pitää :) Miten teidän loma sujui?


 Mä oon istunut koko aamun koneella kahvia juoden, lisännyt kuvia kameralta, siirtänyt niitä, poistanut, tehnyt kansioita, järjestellyt, tilannut valokuvia, suunnitellut häiden Photo Booth vieraskirjaa, selaillut blogeja ja lukenut saamiani kommentteja.Juoksemisesta ja siihen liittyvistä jutuista oltiin kyselty.. Ensimmäistä maratoonia jonka juoksen en vielä tiedä, ehkä aloitan puolikkaalla :) Juoksemassa käyn fiilis pohjalta, eli sillon kun siltä tuntuu tai sillon kun tiedän että juokseminen auttaisi oloo, kuten esim. vatsakivut, ärsytys ja stressi. Mielummin lähden juoksulenkille kun ottaisin särkylääkettä esim vatsakipuun/naistenvaivoihin, en tiedä miksi, en ole ikinä ollut särkylääkkeiden kuluttaja. Liikunnasta saa niin paljon hyvää mieltä ja motivaatioo, kun huomaa että askel kevenee ja tulokset paranee. Ja juokseminen on vieläpä todella halpa harrastus, itse en panosta kuin hyviin, istuviin ja tukeviin juoksukenkiin. Juoksuvaatteeksi käy itselleni parhaiten puuvillanen paita, puuvillasukat ja juoksutrikoot. Tekniset paidat/ juoksupaidat ei auta ainakaan mulla yhtään hengittävyyteen tai hikiseen oloon, tai sitten mulla ei oo koskaan ollut niin hyvää paitaa, joka imisi hien ja kosteuden yhtä hyvin kuin puuvillanen. Jos jollakin hyviä kokemuksia jostakin paidasta niin kertokaa ihmeessä!

Avocado-salaatin ohjeen laitan Pia sitten kun seuraavan kerran teen sitä :)

Adios!

1 kommentti:

Ilahdun kommenteista!