torstai 7. elokuuta 2014

Torstai, oih ihanaa!

Nimittäin mulla alkoi parin päivän vapaat. Jesss! Viikonloppu täynnä ohjelmaa, ja mikä parasta, kokoonnutaan kaveriporukalla taas sille mökille, jossa reilu vuosi sitten rakas mieheni kosi minua lentokoneesta tippuneen nallen kanssa, jolla oli sidottu sormus kaulaan. Tulee niin hyvä fiilis kun muistelee sitä viikonloppua ja tapahtumia :) Kyllä saa kädet laittaa ristiin, että on tälläinen "lauma" rakkaita ystäviä ympärillä! <3 ja rakkaistakin rakkain mies. Tuolla se nytkin puunaa venettä fiiniksi viikonloppua varten :) otetaan vesisukset mukaan ja miehet uhkas hakea vielä huomenna renkaankin veneen perään.. huoh, apua ja iik!

Töiden jälkeen kotiin, jossa odottikin kaveri värin kanssa. Ou nou, meille kävi vähän köpelösti, mutta nyt se jo naurattaa molempia, eikä pystytä katsomaan toisiamme nauramatta :D Tiedättekö mitä tarkoittaa "hailunplattu"?Mun ei ehkä lopu tää nauraminen ikinä ku katon kuvia niistä hiuksista. Mutta onneksi kaveri on niin lepponen, ettei pienistä murehdi.

Selailen hääkuvia.. Nämäkin hymyilyttää ja naurattaa, kun kuvissa on niin aitoja ilmeitä ja ihmisten kasvoilta välittyy sellane hyvä olo. Laitan lisää kuvia kun ollaan saatu ne kaikki!


Palataan! (.. ja taas naurattaa..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!