keskiviikko 6. elokuuta 2014

Parturiin..


Vai ei? Sanoin jo ennen häitä, että kun minusta tulee vaimo, leikkaan hiukseni, ainakin polkaksi. Mutta sitten alkoi mietityttään, leikkaanko.. Jep, hiukset kasvavat ja minulla ainakin melko nopeastikkin, mutta raaskinko leikata polkaksi? Toisealta lyhyempää tulisi pidettyä enemmän auki, mutta pitkät hiukset taas ovat helppo sujauttaa ponnarille, nutturalle, letille, etenkin kiireisinä aamuina.. eli aina :) esim näin.Operaatio hiustenpesu, en sitten yhtään pidä siitä, ne kestävät kuivua niin kauan, märillä hiuksilla ei ole kiva mennä nukkumaan, fööniä en käytä juuri lainkaan, tai korkeintaa kaksi kertaa vuodessa.. Siksi pesenkin hiukseni vain kerran viikossa, riippuen tietysti jos hikoilen oikein runsaasti niin pakkohan hiukset on virauttaa, mutta pääsääntöisesti, ja olen tehnyt näin jo vuosia. Varmaan juuri siksi hiukseni ei oikein edes tule rasvaiseksi tai likaisen näköisesti.

Pidän hiuksista jotka ovat luonnollisen näköiset, en enää ikinä voisi laittaa omaan päähäni nuorempana käyttämiäni shokkivärejä tai raitoja jotka paistavat kilometrien päähän. Oikeastaan nyt olen tyytyväinen hiusteni väriin, kiitos luottoparturilleni :) 
Auttakaa! :) Leikkaanko hiuksiani vai annanko niiden olla? Mietin asiaa viikko sitten ystäväni kanssa tehnyn nimpparikakun kanssa, jonka kaivoin pakkasesta :D nam!


Tässä vielä biisi, joka soi mielessäni

https://www.youtube.com/watch?v=hb54AqQGYvA


Mukavaa keskiviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!