torstai 6. kesäkuuta 2013

HÄÄMATKA POHDINTOJA





Siinäpä vasta tuleekin valinnan vaikeus, on niin paljon hyviä vaihtoehtoja, eikä kummallakaan ole mitään paikkaa mihin ehdottomasti haluaisi lähteä. Ehdotuksia?

Kreikka, ollaan molemmat oltu ja rakastetaan maata, sekä yhtä sen saarta, Kreetaa, jossa ollaan myös oltu.
Kreikassa on vaan niin hyvä fiilis, rentoa, karun kaunista luontoa ja iloisia ihmisiä, sekä varpaita polttelevaa rantahiekkaa.. Häämatkakohteena Kreikka ja sen toinen toistaan hienommat (valkoiseksi sisustetut) hotellit olisi varma valinta, mutta ehkä sittenkin kaivataan jotain, jotain..

Pariisi, "Valon kaupunki". Jollain tavalla kiehtoisi lähteä viettämään rakkauslomaa tänne maailman yhteen suosituimpaan matkailukohteeseen, joka tarjoaisi upeita puistokatuja ja arkkitehtuuria. Pariisi olisi huikeaa nähdä iltahämärällä jonkin tornin huipulta, kaupunki täyttyy valosta, eikä pysähdy koskaan. Itse kuitenkin kaipaisin hitusen enemmän lämpöä ja rantatunnelmaa..

Karibian Barbaros, huh! Siinä olisi aika huikee paikka. Rantoja, valkoista hiekkaa, snorklausta kirkkaassa vedessä, kieriskellä rantahiekassa ja nauttia vapaudesta, ihailla luontoa.. Lento Barbarokselle kestää 12 tuntia, jaksaako sen istua kun emme kumpikaan oikein viihdy koneessa? Matkat ovat melko kalliita, taipuuko matkakassasta siihen? :)

Kaupunki vai rantaloma?

Jos minä saisin valita, olisi se ehdottomasti rantaloma, mutta loman aikana haluaisin myös kaupunkiin ostoksille ja katselemaan maan menoa.



Hotellihuone(Deluxe) vai Villa?

Hyvät ja huonot puolet. Huone olisi turvallista jättää päiväksi jos lähtee esim. retkelle, mutta uima-allas on jaettava monen muun kanssa. Villassa olisi oma rauha, oma allas, grilli yms, mutta uskaltaako villan, joka sijaisee hieman syrjemmässä hotellin vilinästä, jättää yksin paiväksi ja uskaltaako siellä nukkua? (Tutulla kokemusta kun rahapussi varastetaan ongen avulla ikkunanraosta, tämän nukkuessa vieressä.)

Onneksi näitä on vielä aikaa miettiä! Onko jollakin antaa hyviä häämatkavinkkejä?


Olisi kiva kuulla Teidän häämatkakertomuksenne!
Suunnittelin laittavani piakkoin arvonnan pystyyn, joka liittyy hääjuttuihin ja johon voit osallistua hääblogini kautta, jonne pääset TÄSTÄ ! Tervetuloa! <3

















7 kommenttia:

  1. Me päädyttiin budjettisyistä matkaamaan Kreikkaan Pargaan häämatkalle. Aivan valloittava pieni kylä, jossa on paljon vaikutteita Italiasta (melko lähellä Italian rannikkoa). Minä kaipasin rantalomaa, mutta mies halusi myös jotain muuta. Tuo kohde olikin sitten juuri sellainen: oli ihania rantoja, mutta myös paljon nähtävää ja tekemistä: käytiin Korfulla ja saarihyppelyretkellä, kahlattiin historiallista Styx -jokea, nähtiin Meteoran huikeet kivipaasit, joissa James Bondikin on kiipeillyt... Niin, ja käytiin myös Albaniassa pyörähtämässä!
    Tsemppiä ja iloa hääjärjestelyihin ja häämatkasuunnitteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kuullostaa hyvältä, jotakin extremeä kaivataan myös ehkä lomaamme. :) kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Meillä oli yhdistetty New York-Karibian risteily. Ensin lensimme New Yorkiin kolmeksi yöksi ja siitä Floridaan ja viikoksi risteilylle. Suosittelen! Yhdistyy kaupunkiloma ja rentoutuminen. :)

    VastaaPoista
  3. Me haluttiin kokea jotain uutta, jossa päästäisiin nauttimaan niin kaupunkilomailusta sekä luonnon kauneudesta. Vesiputoukset ovat aina plussaa ;) Olimme häämatkalla Kroatiassa Makarskan Rivieralla, hotellimme sijaitsi Tucepin kylässä, josta pääsi hyvin myös keskustaan. Matka oli todella ihana ja siellä näki paljon ihania paikkoja. Jotain tuli myös shoppailtuakin...eihän tämä paikka ole mikään Pariisi isoine shoppailupaikkoineen. Teimme reissun aikana myös retken Krkan kansallispuistoon, jossa oli upeita maisemia vesiputouksineen (aivan muutama kuva matkastamme löytyy fb-sivuiltani). Nautimme myös 6 lajin illallisen viineineen ihanassa pienessä ravintolassa ylhäällä vuoristossa, se oli tunnelmallista ja todella hyvää! Suosittelen kohdetta aivan kaikille, ei vain häämatkaa suunnitteleville... <3

    Oikein ihanaa aikaa hääsuunniteluiden parissa, se on ihanaa puuhaa vaikka välillä joutuukin miettimään ja pähkäilemään eikä kaikki aina mene niinkuin on suunnitellut! ONNEA HURJASTI MOLEMMILLE!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta ja onnnistuneelta matkalta, joku ton tapainen olis ehkä meidänkin mieleemme. Täytyy mennä kurkkimaan :D kiitos vinkkauksesta!

      Ja KIITOS paljon! <3

      Poista
  4. Me yhdistimme kaupunki+rantaloman Singapore + Borneo -yhdistelmällä. Ihania paikkoja molemmat! Terkuin uusi lukijasi :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!