maanantai 3. kesäkuuta 2013

Häämatka pohdintojaSiinäpä vasta tuleekin valinnan vaikeus, on niin paljon hyviä vaihtoehtoja, eikä kummallakaan ole mitään paikkaa mihin ehdottomasti haluaisi lähteä. Ehdotuksia?

Kreikassa ollaan molemmat oltu ja rakastetaan sitä maata, sekä yhtä sen saarta, Kreetaa, jossa ollaan myös oltu.
Kreikassa on vaan niin hyvä fiilis, rentoa, karun kaunista luontoa ja iloisia ihmisiä, sekä varpaita polttelevaa rantahiekkaa.. Häämatkakohteena Kreikka ja sen toinen toistaan hienommat (valkoiseksi sisustetut) hotellit olisi varma valinta, mutta ehkä sittenkin kaivataan jotain, jotain..

Pariisi, "Valon kaupunki". Jollain tavalla kiehtoisi lähteä viettämään rakkauslomaa tänne maailman yhteen suosituimpaan matkailukohteeseen, joka tarjoaisi upeita puistokatuja ja arkkitehtuuria. Pariisi olisi huikeaa nähdä iltahämärällä jonkin tornin huipulta, kaupunki täyttyy valosta, eikä pysähdy koskaan. Itse kuitenkin kaipaisin hitusen enemmän lämpöä ja rantatunnelmaa..

Karibian Barbaros, huh! Siinä olisi aika huikee paikka. Rantoja, valkoista hiekkaa, snorklausta kirkkaassa vedessä, kieriskellä rantahiekassa ja nauttia vapaudesta, ihailla luontoa.. Lento Barbarokselle kestää 12 tuntia, jaksaako sen istua kun emme kumpikaan oikein viihdy koneessa? Matkat ovat melko kalliita, taipuuko matkakassasta siihen? :)

Kaupunki vai rantaloma?

Jos minä saisin valita, olisi se ehdottomasti rantaloma, mutta loman aikana haluaisin myös kaupunkiin ostoksille ja katselemaan maan menoa.Hotellihuone(Deluxe) vai Villa?

Hyvät ja huonot puolet. Huone olisi turvallista jättää päiväksi jos lähtee esim. retkelle, mutta uima-allas on jaettava monen muun kanssa. Villassa olisi oma rauha, oma allas, grilli yms, mutta uskaltaako villan, joka sijaisee hieman syrjemmässä hotellin vilinästä, jättää yksin paiväksi ja uskaltaako siellä nukkua? (Tutulla kokemusta kun rahapussi varastetaan ongen avulla ikkunanraosta, tämän nukkuessa vieressä.)

Onneksi näitä on vielä aikaa miettiä! Onko teillä jo selvillä häämatka suunnitelmat?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!