torstai 6. kesäkuuta 2013

Vapaa päivä 1/3


Vapaa päivä alkaa klo 8, kun Peppi herättää haukunnallaan. Jipii, naapurissa alkaa kattoremontti, eihän siinä jyskeessä ja paukkeessa nuku erkkikään, ei edes mun unitaidoilla :)

Kahvit tippumaan, koneelle, aamupuuro, koneelle, ja sit sainkin jo ystäväni pienokaisen kanssa seurakseni, hetken perästä tuli sisko, veli ja kummipoika hakemaan. Siinä hetken ihmettelimme naapurin kattoremonttia ja aurinkoista päivää ja taisi pienokainen päästää pari kyynelettäkin kun pelästyi naapurista tullutta pauketta. Allergialääkkeet kehiin ja päivä voi alkaa!Lähdettiin rantsulle jo hyvissä ajoin, ja siellä oli ihme ja kumma, populaa näin kauniina päivänä.
Aurinko oli välillä paahtavan kuumaa, mutta tunsi kuinka se tarraa kiinni. Jes, brunaa :)
Enkä uskaltanut vieläkään polvitaivetta pidemmälle veteen :D


Kotiin päästyäni tuli toinen veli jätskeineen ja jatkettiin auringonpalvontaa, tai no, miehet viritteli varjon nurtsille ja mä löhösin vieressä auringossa.


Nyt otsaa ja takareisiä kuumottaa mukavasti.. Ja kerrankin mun hartiat näyttää siltä, että ne olisi vähän palanut, en koskaan pala Suomen auringossa. Käytän Hawaiianin tanning oilia, jossa ei tietääkseni ole lainkaan suojakertoimia. Kreikassa laitoin ekana päivänä innoissani samaa öljyä ja  paloinkin sit aika pahasti. Oli rinnukset vesirakoilla, nam ja ai! :D


Unohdin taas kameran kotiin, olisi ollut pari ikuistamisen arvoista hassua tilannetta ;)

Ja huomasin just, että Attack tunti alko muutama minuutti sitten ja mä istun tässä koneella. Näin rannalla jumpanvetäjän ja lupasin saapua tänään tunnille, jaiks.. Tämä oli silkka vahinko! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!