torstai 23. helmikuuta 2012


Tulimme äsken kotiin kaverin 22- vuotis syntymäpäiviltä, voi vanhusta ;)
Päätin jättää viime hetkellä BodyAttackin tänään välistä, koska mitään tekosyitä keksimättä, en vain jaksanut mennä.. Ihan hyvää tekee välipäivä, koska tällä viikolla ollut jo kahdella jumpalla ja huomenna taas, niin jaksaa vetää niissä täysillä.. Minkä takia muuten on hirveen vaikeaa pitää palautumispäivää? Koska jos tekee väsyneellä kropalla, lihakset vielä "hapoilla" edellisestä treenistä, niin siitä ei ole vastaavaa hyötyä, sitä paitsi silloin tehdään puoliteholla, itse sitä välttämättä tiedostamatta..
Syyllistyn itse siihe, että urheilen kipeenä, hyvänä esimerkkinä viime viikolla läheltä piti pyörtyminen attackissa, hmmm... "Äkkiä maate ja jalat ylös!" ja silti pitää jatkaa.. huoh.

Löysin tänään Seppälästä kivat sulkakorvikset.

Ja koppis sormuksenNyt on vatsa täynnä kakkua, vaikka ei pitäisi olla : /
Huomenna arkeen paluu ja pitää herätä jo aikaisin töihin..

HUOMIO HUOMIO!!!

ARVONTA! , käykäähän kaikki osallistumassa :D

Tsekatkaa tämä , tämä , tämä ja tämä .

Sensori lähti tilaukseen :)

Nellyn sivuille pääset TÄÄLTÄ !

4 kommenttia:

 1. ooo en oo tollasesta sensorista kuullukka, juntti mikä juntti xD mun kans piti lähtee tänään attackiin, mut aamulla jo tajusin et ei, nyt ei jaksa! Neljänä päivänä putkeen tehny jotain (ja mullehan vähänki riittää) nii kroppa sano moro :D mut ehkä huomenna sitten...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :) kyllä siti omaa kroppaa kannattaa kuunnella aika tarkkaan. tänään taas uusi päivä!

   Poista
 2. Ihanat korvikset!!! Itsekkin etsinyt kivoja isoja riippuvia korviksia, joilla saisi nutturakampauksiin kivaa lisää :)

  Mulla lenkkeillessä kaverina sykemittari ja gps-sensori (polarin) ja ilman en voisi elää ;D Jumpassa taas pelkkä sykemittari!

  VastaaPoista
 3. hei sama täällä, just ja just maltan pitää lepopäiviä, niin kauhee meno olis päällä... :D vaikka järki sanoo koko ajan että palautuminen, palautuminen....

  ja hyvän näkösiä nellyn juttuja!
  mulle on tulossa postissa kans vähän treenimotivaatio vaatteita ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!