tiistai 13. syyskuuta 2011

Syksyinen tiistai


Tiistai iltaa kaikille!
Ihanaa kun on ollut tänään illalla pitkästä aikaa hetki aikaa lukea kaikkia ihania ja uusia blogejanne :) Kivaa lukea syysjuttuja, koska olen itse ihan täpinöissä syksystä. Kotona laiteltu lisää mattoja lattiaan, lyhtyjä esille ja tunnelma valaistusta pimeneviä iltoja varten. Syksyn uusimpia sisustusjuttujakin on tullut paljon luettua ja katseltua. Tänään kävin ihanassa sisustusliikkeessä, jonka myyjä on aivan loistava persoona. Myyjä sai vatsani kippuralle uusilla kuvastoilla, tuotteilla ja puheillaan. Puheista en tosin voi mainita täällä, mutta kuulostaa IHANALTA :D
Wish it, Dream it, Do it!
Lisäksi autoin myyjää purkamaan kuormassa tulleita uusia tuotteita, tiedän mitä haluan kun keittiöremppa pääsee alkuun! :)

Alla oleva kuva on edellisviikolta, mutta oli niin herkullista, että päätin jakaa sen täällä kanssanne :PViime viikon perjantaina olimme grillailemassa, lenkkeilemässä ja juoruilemassa työporukalla, "muutama" hauska vitsikin mahtui mukaan reissuun :D kiitos kivoille työkamuille!Ihanaa kun ilmat viilenee, saa sytyttää takan tulille.
Tämä on sitä, josta eniten nautin kylminä aikoina..
Takka tulille, kynttilät palamaan, sohvalle lämpimän viltin alle,
ja vielä kun pääsee kultsin kainaloon jos hyvä tuuri käy :D
Kotona ihanan rauhallista & hiljaista, kuuluu vain Pepin kevyt tassujen töpsötys vasten lattiaa..
Töiden jälkeen kävin kirpulla pyörähtämässä ja löysin kivan valkoisen peltitynnyrin, jolle ei vielä ole paikkaa, mutta varmasti sen löytää.. Suunnittelin maalaavani tynnyrin kylkeen jotain kivaa.. Vapaalla kädellä tai sitten sabluunan avulla, saa nähdä.. Laitan kuvia kun olen sen toteuttanut!Jalkahoitojakin on tällä viikolla tiedossa, tänään tein jo ensimmäisen "pois jaloista".
Mielessä pyörii niin tuhat ja sata eri asiaa tulevaisuutta ajatellen, ettei meinaa ajatukset pysyä koossa ;D normaalia minulla!

Huomenna yritän ehtiä tekemään postauksen pihan syysjutuista..
Kun 65 lukijaa koossa, arvontaa luvassa. Luvassa HUIPPU palkinnot ;)

Ps. Auttakaa. olen jäänyt koukkuun BB:iin, kuinka päääsen irti siitä, koska se on ihan syvältä :D
Onko muilla samaa ongelmaa?

Muuten, huomenna on kai luvassa todella kovaa myrskyilmaa. Nauratti kun lehdessä kehoitettiin laittamaan kypärä päähän ulkona liikkuessa :D

-noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!