tiistai 30. elokuuta 2011

Ostoksia ja sairastelua

Tilasin Ellokselta kaikkea syksyä ajatellen, ja paketti saapui eilen.
Eniten odotin Espritin kumisaappaita, haluan päästä niiden kanssa tositoimiin :D
Niissä on sellasia outoja jälkiä, jotka ei lähtenyt pyyhkimällä.. Tuskin ne niihin kuuluvat, joten palautin ne. Nyt vaan uusia metsästämään! Harmittaa, koska saappaat oli just sopivat ja tosi hyvät kumppareiks jalkaan :)Sit Ahkka:n toppatakin. No, ihan jees päällä, mut inasen liian lyhyt, joten palautukseen! Kuvassa näytti, että toi jää just sillee kivasti vähän polven yläpuolelle, mut ei..
Takilla kuitenkin hintaa reilu satanen niin mieluummin maksan sen just siitä oikeesta!Eilen illalla myös sytyteltiin kynttilöitä kotona..Sitä tunnelmaa joka kynttilöillä tulee, ei saa kuvattua.Tämä aamu on kulunut näissä merkeissä..Viltin alla teetä juodessa, kirjaa lukiessa ja Morsiusdieetti- ohjelmaa katsellessa..
Pystyiskö miehet tohon samaan? Kolmee asiaa kerralla :DRuoka tuli äsken valmiiksi, nyt syömään!
Postaan illalla lisää tämän päivän ruuasta, niin hyvältä se näyttää, ja kuulostaa..
Taidan kuitenkin vielä ennen lukea Olivian uuden nron, jossa 73 upeinta takkia syksyyn.. :)

-noora

4 kommenttia:

 1. nuo jäljet ovat ihan normaaleja kumisaappaissa.. koska ne ovat kumia :D

  VastaaPoista
 2. nii mut en haluu että mun uusis kumppareis on tollasii :D ja toinen saapas oli iha täynnä niitä jälkiä ja toises oli vaan vähä, joten oli iha ku eri paria.

  VastaaPoista
 3. Teil on kyl niin kiva koti! ittellä kauhee omakotitalokuume ni sun blogin lukeminen ei auta sit yhtään... :D ja näin koiraihmisenä tykkään lueskella kun peppi vilahtelee usein kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. kiitos yesterday is over! tällä hetkellä peppi ei ole lainkaan kiva ku vähä väliä haukkuu heiluvia puita ja minä säikyn vieressä :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!