perjantai 16. syyskuuta 2011

Vapaa päivä vol. 1

Pitkästä aikaa 3 vapaa päivää putkeen, tää on elämää!
Aamulla herätä ilman kiirettä mihinkään, tepastella kotona aamutakissa ja juoda aamukahvit ihan rauhassa.. Lenkille koiran kanssa ja sit kodin järjestelyä + pyykkihuoltoo + ruuan tekoo..
Napattiin iskän koira lenkin varrelta matkaan mukaan ja tultiin meille..Tällästä eka tunti...Sit rauhotuttiin, huh :D
Kuvassa näkyy nyt se uusi verho, se päätyi yläkerran pikkuhuoneen ikkunaan..
Musta bambu- rullaverho.. Toiselle ei oo vielä paikkaa..Eilen löysin tän iiiiihanan valurauta hevosnaulakon.. Oon ihan in love siihen :)Se pääsi koristaan aulaa. Vielä kun saan siihen vanhat suitset roikkuun, ai että! :DSain tänää käskyn hakea itselleni uuden naulakon, koska vanhaa naulakkoa tarvittiin kuulemma johonkin muuhun(autotalliin). Ei haittaa, vanha oli ruma valurautanen ja tää uusi ihana mein näkönen :D vanhassa naulakossa roikku rumasti kaikki käsilaukkuni, nyt ne sai uuden säilytyspaikan..Keittiönpöytä sai yläpuolelleen koristaan kynttiläkattokruunun.
Illalla ainostaan se antaan valoa keittiöön, ihanaa kun on syksy!Vielä siis 2 vapaata edessä ja kaiken lisäksi miehenikin pitää vapaata niin saadaan olla yhdessä oikein ajan kans :D greit! Huomenna mennään viettään tupaantuliaisia kaveripariskunnan kunniaksi :)

Nautitaan olostamme ja pidetään huolta toinen toisistamme <3

Peeäs. Muistakaa arvonta TÄÄLLÄ !!!

-noora

2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista!