keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Ostoksia ja kodin tunnelmaa..

Hello!
Elämä Lapselle- konsertti pyörii telkkarissa, voi noita pikkusia.. Omasta Elämä Lapselle- konsertti kerrasta on jo monta vuotta aikaa, mutta aina sinne oli kiva mennä kerta toisensa jälkeen ja aina se kyyneleet saa silmiin kun niitä tarinoita kuuntelee..

Tulin noin tunti sitten ratsastamasta.
Oli kiva tunti, laukkakaan ei tuntunut enää yhtään niin pahalta :)
Näin myös pitkästä aikaa hassua kaveriani joka samassa ryhmässä kun minä,
mutta ei olla paljon nähty.. Ostin itelleni tänään uudet ratsastus saappaat, sporttiset :DKuvat ekan käytön jälkeen, joten voi olla vähän p****set!Lisäksi ostin uuden Horzen t-paidan ja sukat x2.
Tänään tuli myös Hobby Hallin paketti joka sisälsi Vagabondin- kengät ja  Iittalan lautasia.
Keitto- ja leipälautasia.Ulkona sataa koko aika, joten en jaksa enää hevostelun jälkeen lähtee rämpiin tonne sateeseen.. Peppi nyt hyppii vähän seinille kun ei lenkille pääse, mutta väljäkös sen, omaa laiskuuttani :) ei vaan, tällä hetkellä on hyvinkin rauhallinen, makaa vieressäni nojatuolissa : >Taas takka tulilla ja kynttilät palamassa, ihanaa olla kotona!Ala kuvassa näkyykin lattialla uudet lyhdyt jotka tänään löysin HongKongista 10e. Viime vuonna ostin samanlaiset, mutta niistä kaksi on ulkona ja yksi saunassa..Ostin tänään myös uusia verhoja, joita pitäs mennä asenteleen, jos jaksais..
65 lukijaa täynnä, joten huomenna laitan arvonnan pystyyn! Kiitos ihanat :)
Meen kattooon löytyskö kaapista ananasta, tekee ihan hurjasti nyt mieli sitä!

-noora

3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia kodistasi :)
  Sadetta taitaa riittää vielä tämänkin päivän !
  Esittelet varmaan sitten niitä uusia verhojasi ?!

  VastaaPoista
 2. Mä olin ekaa kertaa eilen Elämä Lapselle-konsertissa. Oli mahtavaa! :) Aion kyllä mennä sinne sitten muutaman vuoden päästä uudelleen Ruusan kanssa, nyt olin pikkuveljeni kanssa ja Ruusa papan luona. :) Olihan se päivä, klo 13 lähdettiin ja kello 04.00 oltiin takas kotona, huh!

  VastaaPoista
 3. riitta: kiitos :D kiva kuulla! joo en saanut niitä verhoja eilen vielä paikalle, tänään uusi yritys.. laiton sit kuvia!

  Senni: Joo ihana kokemus se konsertti! ollaan hyvällä asialla! huh huh, todellakin pitkä päivä..

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!