torstai 24. helmikuuta 2011

Yksityiskohtia

Terve! Aamu alkanu ihanasti, alhaalla 17 lämpöö, vesiputket jäässä, ulkona -28 pakkasta ja koira herättää ihanasti naamaa nuollen. Onneksi sain naaman pestyä, jääkylmällä vedellä, sen verran keittiöstä vettä tulee. Eli takat taas laulamaan, soitto viisaammalle, hakeen puita ja leikittää koiraa. Jes!
Kuvailin eilen ja tänää erilaisia yksityiskohtia kodistamme. Tai kun blogin kuvia katsoo niin enemmän täällä yksityiskohta kuvia on kuin kokonaisvaltaisia jostakin. Niitä tulee viikonlopun jälkeen kun saadaa kotiin vähä uutta matskuu :D











Pyyheklipsejä..







En vieläkään ole saanut selville mikä kuvassa oleva kasvi mahtaa olla. Onko jollakin tietoa??



Eilen ennen töihin menoa kävin parissa kaupassa kiertelemässä. Löysin halvalla uusia pyyhkeitä, valkoisia jossa sinisiä tähtiä ja sinivalko ruudullisia. Kivoja!



Ja TAAS pepistä kuva!! sori jos jotain ärsyttää ku se on joka postauksessa mukana!? Pakko keksiä sillekkin jotakin tekemistä sisällä ku pihalla jäätyy pystyy. Sain sen motivoituun aktivointipalloon, jonka kanssa aika kuluukin kivasti :) mm. eilen touhus sen kanssa kokonaisen tunnin yksinään!



Viikonloppua odotetaan kovasti! Ristiäiset ja kastebailut luvassa :D Mikä mahtaa pikkuprinssin nimeksi tulla!? Osaako pikkuprinssin isoveljen kummitäti tällä kertaa hoitaa homman kotiin? Ilman sen suurempaa häslinkiä... :) se jää nähtäväksi!

Palaillaan!
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!