tiistai 15. helmikuuta 2011

Pakkasta riittää.. Ollut tänää niiin tosi kylmä päivä! Kotona kaikki takat tulilla, ei sitä muuten tarkene. Ei ole paljon pihalle tarjentunut mennä muutakun puita hakemaan ja kauppaan. Koira nostelee ulkona tassuja jo 5 min jälkeen :) Kovan pakkasen ja vapaapäivän vuoksi piti keksiä jotakin tekemistä, sisällä.. Kävin moikkaamassa kummipoikaa ja vauvaa. Niitä saa kyllä aina nauraa, vauva tuijottaa silmät pullollaan, ja 2-vuotiaalla kummipojalla päikkäriaika, kun häntä menee katsomaan nukkuuko jo, niin tämä putsailee pieniä varpaan välejään omassa sängyssään :D cute! Poikkesin Tiimarissa kotiin tullessani hakemaan sopivaa sabluunaa ja kangasväriä.. Sopivat löytyi ja jotain muutakin! Painoin beigeen yksiväriseen tyynyliinaan talomme rakennusvuoden, ensimmäinen kappale, ja kohtuu hyvinhän se meni!
Pitänyt jo jonkin aikaa keksiä valkoiseen vanhaan koriin jotakin "tuuninkia", ja sain päähäni siiihenkin painaa jotakin..Mitäs sanotte?TyYnYSeKAmelSkARäpsäsin kuvan nopeesti olkkaristakin.Kynttilöiden ja lämpimän juoman voimalla yritetty pitää edes mieli lämpimänä :) Meillä palaa viikosssa varmaan lähemmäs sata erilaista kynttilää ku oon niin kova polttaan niitä :)Ja tää alla oleva kapistus on melkein punahehkus, niin paljon oon sitä ruokkinu!
Sama pätee yläkerran ja keittiön takkoihin :)


Hyvää viikon jatkoa kaikille! Pukekaa lämpimästi ja peukut pystyyn että ilmat vähän lämpiäis! :)

3 kommenttia:

 1. teil on nii kivan näköstä! tuun pian visiitille :)

  -sohvi

  VastaaPoista
 2. jeee jeee jeee! se olis kivaa! hyvää ystävänpäivää sohvi, myöhäs mut kuitenkin! :) koska tänne päin?

  VastaaPoista
 3. kiitos samoin noora :) mä en osaa vielä sanoa että koska tuun Huittisiin ku pitää niin kiirettä koulun ja töiden parissa, mutta kuukauden sisällä varmasti :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!