lauantai 5. helmikuuta 2011

Olohuoneesta..

Kuvia olohuoneesta. Talon ostaessamme nykyinen olohuone oli jaettu kahtia, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Ensimmäinen homma mitä aloimme työstämään uudessa kodissa olikin sieltä väliseinien purkaminen. Kahdesta huoneesta teimme yhden ison olohuoneen. Asia, joka pitää mainita aina, on, että mä olen tapetoinut olkkarin :) Oli siinä "apumieskin".


Ruokailupöydän saimme sukulaisilta, jossa se oli toiminut remontin keskellä laskutasona. Hioimme pöydän kauttaaltaan ja laitoimme maalia ja vahaa pintaan. Lopuksi lisäsimme pöydän päihin vielä vanhasta ovesta talteen otetut kahvat.Vähän huono kuvanlaatu, mutta halusimme kiveä jotenkin yksityiskohdaksi olkkariin, joten mieheni teki palomuuriin sisustuskivestä seinän.Vanhat hirret löytyi tontilla olevasta vanhasta ulkorivistä, jotka "tukevat" purettua kantavaa seinää. Hirret säilyi alkuperäisinä, vain kirkas vaha pintaan. Uusi espresso astiasto.Vanha ikkuna, johon kiinnitin valkoisen kankaan takapuolelle, kankaaseen ompelin napit ja jouluksi laitoin kirkkaat valot.Anopilta saatu pullea sydän saa koristaa takkaa :)
Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. moikka! tosi nätti olohuone teillä. odotan jo muun kodin esittelyä :)koska olette muuttaneet tähän kotiin? ps. olohuoneen ruokailupöydän liinat on niin cool!

    VastaaPoista
  2. Moikka! sori kestänyt vastata. Kiitos vaan kehuista! :)muutimme siis tähän taloon kesällä 2010. Joo olkkarin pöytäliinat on niin mun mieleen :D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!