keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kulunut viikko

Tervehdys! Kulunut viikko on pitänyt eniten sisällään vauvan hoitamista. ihanaa! oon täysin rakastunut siihen vauvaan.. ja vauvan isovelikin on aivan ihana! :) tullut tässä mieleen lasten hoitamisen ja oman työn kautta, että on se ihmisen kiertokulku jännä, vauvasta vaariin ja vaarista vauvaan pätee aika hyvin! Kuinka riippuvainen ihminen voi olla toisesta ihmisestä ja mikä fiilis kun saat tyydytettyä toisen tarpeen ja tekemällä toiselle tyytyväisen, iloisen, turvallisen ja ymmärretyn olon. Ihanaa kiitosta! Vauvalle sekä vaarille annat ruokaa, viihdytät, kuuntelet, kosketat ja välillä kuivaat pöksyt. Kumminkin vauvat vievät voiton, olen niiiin otettu :)

Asiasta toiseen, alla kuvassa nojatuoli ja rahi, jotka eilen ostin, koira luuli sitä heti paikakseen. Kiva loikoo ja katsella telkkarii..Eilen kotiin tuli myös tuollainen puusydän koriste härpäke..ja pari velttoa koria :)Löysin kivaa kangasta alesta, joista olisi tarkoitus tehdä tyynyliinat.


ja valkoinen korikin lähti matkaani, joka onkin jo täynnä rojua.Väsyneenä, tukka märkänä, huomista työpäivää odottavana mutta kuitenkin onnellisena suunnistan nukkumaan! öitä ja piste.
1 kommentti:

Ilahdun kommenteista!