perjantai 8. maaliskuuta 2013

Rakkaus ja Naistenpäivä

Aamulla heräsin mieheni tullessa sanomaan, että lähtee töihin ja samalla toivotteli hyvät naistenpäivät.. Kömmein itse ylös hetken kuluttua ja aloin keittelemään aamukahvia. Ihmettelin, että miksi, oi miksi minua ei odottanutkaan kukat alakerrassa, kuten muina vuosina naistenpäivänä (kello oli 7:15)..? Pikku mönkötykset siinä suoritin yksikseni kotona ja ajattelin että no, jos se muru ei jaksakkaan enää kantaa kukkia mulle kun on jo monta vuotta niin tehnyt.. "Ei se nyt näin voi silti mennä.." - ajattelin mielessäni.
Hetken päästä kotiovelta kuuluu tutut kengänkopautukset ja askeleet, mies saapuu kukkukimpun kanssa <3 Rakastan sinua.
Noita kahta sanaa ei voi koskaan sanoa toiselle liian usein. Sana Rakkaus, on niin suuri, ettei sitä voi koskaan käyttää liikaa. Yritetään siis kuluttaa tätä sanaa, kertomalla läheisillemme kuinka rakkaita he ovat. Muistetaan antaa ja ottaa rakkautta. Nautitaan rakkaudesta ja siitä, että saamme tulla rakastetuksi. Sanomme toisillemme päivittäin rakastavamme toisiamme ja toivon, että näin olisi myös kun olemme 100- vuotiaita :)

Sitten naiseuteen..
Nainen, ole ylpeä mitä olet. Rakasta olla nainen. Mielestäni on ihanaa olla nainen, kaikkien "turhanpäiväisten" purnukoiden, kenkien, laukkujen, meikkien, hiusjuttujen, hajuvesien yms. keskellä :)

Eilen sain yhteistyön tiimoilta Hius- ja kynsiateljeelta , Bernard Cassieren suklaa kasvo- ja vartalokuorintatuotteet, jotka pääsevät heti tänään testiin. Arvatkaapa tuoksuvatko ne herkulliselta? Nam! :)


Nyt vauhtia töppösiin, sillä pitää ennen töihin lähtöä hoidella vielä monta asiaa! 
Hyvää Naistenpäivää murut! :D

2 kommenttia:

 1. Voi mikä mies!! :) mähän en saanut mitään. Kuulemma naistenpäivä on mulla joka toinen päivä, kun ostan itselleni aina jotakin ;) höh ja pöh sanon minä, kyllä sitä toiseltakin huomiota joskus kaipaisi!

  Ihanaa naistenpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) nii, sama juttu täällä että tulee osteltua, mutta meillä miehen pitää muistaa kukat :) hyvää päivänjatkoa!

   Poista

Ilahdun kommenteista!