sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Matkakuume kasvaa

Täällä matkakuume nousee ja pohdinnassa mihin matkustaisimme syksyllä. Ehdotuksia? 
Espanjaa, Portugalia, Kreikkaa ollaan mietitty, ei haluta istua lentokoneessa pitkää aikaa, mutta silti halutaan kunnolla aurinkoo. Kreikassa ollaan oltu ennenkin, se maa houkuttelee meitä takaisin aina uudelleen :) aurinko, rannat, ihmiset ja rento meininki.. Viimeksi matkustimme Kyprokselle, apua, siitä on jo kohta 7 kk. Olimme kyproksella kahden muun pariskunnan kanssa, eli meitä oli kuuden hlön remmi matkassa mukana. Mietimme lähdemmekö lomalle kaksin vai ystäväpariskunnan kanssa, jotka myös suunnittelevat reissua syksylle.. Toisealta olisi kiva, että mukana olisi joku muu, joka myös viihtyy shoppailemassa ja erilaisissa hoidoissa ;) 
Onko kenelläkään ehdotuksia?

Ihana fiilistellä vanhoilla matkakuvilla.. <3

Auringonlaskua fiilistelemässä paatissa 

Alla olevasta kuvasta tulee aina hyvälle mielelle :)

Mustekala


Alla olevaan kuvaan ei voi kun yhdistää Kings Of Leonin- Sex on Fire- biisin , jota huudettiin ja hoilattiin 10000000 kertaa baarin kaiuittimien kanssa kilpaa :) Kyseinen baari / ravintola muistaakseni Waves nimeltään, oli ihan mielettömän hauska mesta, rento henkilökunta bailasi meidän kanssa ja tarjosi hulluille suomalaisille ilmaista juomaa.. Palaan usein unissani tuohon paikkaan ja taustalla soi Sex on fire, haha :D


Snorklaus retkelläJa sinulle anonyymi, joka olit murheissasi kun blogin puolella on ollut niin hiljaista, lupaan parantaa tapani ja postailla useammin ;) palaute rakentaa, kiitos!

Nyt jännäämään Tappaja Hain kostoa :)

Ihanaaa ja rakkauden täyteistä sunnuntai iltaa <3

1 kommentti:

Ilahdun kommenteista!