torstai 28. helmikuuta 2013

Bernard Cassiere suklaahoito

Minua lähestyttiin yhteistyön merkeissä paikkakunnaltani kauneshoitolasta ja kysyttiin haluaisinko mennä kokeilemaan Bernard Cassieren hoitoa. Tämä tuli juuri täydelliseen saumaan, sillä olin suunnitellut varaavani aikaa kasvohoitoon, joten olin heti mukana! Tänään siis starttasin vapaapäiväni klo 9 stressiä poistavalla suklaahoidolla, nam! ;)Tässä tietoa kyseisestä hoidosta:

Jokaiseen iho-ongelmaan on ratkaisu. Tämä on Bernard Cassieren ajatus ihonhoidossa.
Bernard Cassiere on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, jota myydään kansainvälisestikin vain ammattitaitoisten kosmetologien kautta. Bernard Cassiere erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisuja perinteisten ratkaisujen tilalle. Bernard Cassiere avaa Sinulle oven ammattikosmetiikan maailmaan yhdistämällä kilpailukykyisen hinnoittelun sekä korkean laadun. Näin Sinä hyödyt alan viimeisimmistä edistyksistä.
SUKLAAHOITO – stressiä poistava hoito
Nyt Sinulla on mahdollisuus todelliseen herkutteluun!
Anna itsellesi nautinnollinen tauko arjesta, ja koe Bernard Cassieren Suklaahoito kauneushoitolassa. Bernard Cassieren suklaa soveltuu myös syötäväksi, mutta kasvohoidossa sitä käytetään naamion asemassa. Suklaan antioksidanttiset vaikutukset sisäisesti ovat olleet tiedossa jo pitkään, mutta myös ulkoisia hyviä vaikutuksia löytyy. Hoidossa käytettävä Suklaa-Fondue kirkastaa ja heleyttää ihoa, lisäksi hoidon päätteeksi iho on uskomattoman pehmeä. Suklaan ohella hoidossa käytetään kaakaouutetta sisältävää Kaakaonektaria sekä hieronta työstetään kaakaovoita ja appelsiinin eteeristä öljyä sisältävällä tuotteella.


Oma kokemukseni tuotteista ja hoidosta on todellakin positiivinen, ja voin suositella hoitoa kaikille, jotka välittävät itsestään ja jotka haluavat antaa kasvoilleen hemmottettelua! Tämä sopii täydellisesti myös lahjaksi ystävälle, äidille, siskolle, kaasolle, morsiamelle...
Kosmetologini oli todella ammattimainen, puhui sopivasti ja kertoi aina mitä seuraavaksi tapahtuu ja poistuessaan hoitohuoneesta ilmoitti siitä, eli piti minusta koko hoidon ajan hyvää huolta :) (Itse ainakin tunnen oloni epämukavaksi, jos olen jossakin hoidossa ja kosmetologi poistuu huoneesta sanomatta mitään tai jos suu käy taukoamatta..) Taustalla soiva rentouttava musiikki toi oman lisänsä tähän miellyttävään hetkeen.. Ja kaikki hierontaa rakastavat, sitäkin saa hoidon aikana!
Hoito kesti n. 1,5 tuntia ja koko tämä aika käytetään vain Sinuun ;) 
Kysy lisää Bernard Cassiere hoidosta Hius- ja kynsiateljeesta ! (klik)

Voin suositella parturikampaamo - kauneushoitola Hius- ja kynsiateljeeta lämpimästi kaikille! Eli nyt kaikki lähimaillakin asuvat varaamaan aikaa varmasti rentouttavaan ja ansaittuun kasvohoitoon! :)

Nyt suuntaan nukkumaan hyvän tuoksuisen ja pehmeän ihoni kanssa :) See U!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!