maanantai 25. helmikuuta 2013

Kevättä ikkunalla!

Kevät on selvästi tulossa, koska mulla on fiilis että kotiin pitää saada tuoreita yrttejä keittiön ikkunalle. Basilikaa, persiljaa.. Taivaallinen tuoksu muuten lähtee tuosta basilikasta ja maku on myös taivaallinen! Kiva napsia niitä ruokiin ruukusta ja odottaa että uutta pukkaa kehiin :) pienet on ilot :D
On terveydellekkin hyväksi syödä basilikaa, sillä sen väitetään auttavan päänsärkyyn ja pahoinvointiin!

Ja suunnittelen jo ensikesän puutarhajuttuja, mm. keidasta jossa saa löhötä ja ottaa rennosti.. se on ihana varjopaikka, vilttejä, tyynyjä, lyhtyjä, tuolit ja pöytä, siellä viihtyy pitkälle kesäyöhön.. Harkinnassa kasveja, penkinpäällisiä ja uutta grilliä. Tsaijaijai!!! :)

Toisiin juttuihin. Löydettiin Pepiltä mun peukkukynnen kokoinen haava korvasta, jota se aristaa ja yrittää rapsuttaa.. En tiedä mistä tullut, luultavasti raapassut. Onneksi saatiin raukalle hoitopaikka huomiseks työpäiväks, niin ei saa rapsuteltua korvaansa. O piti kiinni ja mä laitoin salvaa korvaan ja Pepe rimpuili vastaan minkä kerkesi, koska aristaa korvaa niin pahasti.

Huomenna saadaan mahdollisesti mun auto huollosta ja mä pompin riemusta, että saan taaas oman auton alle ja loppuu tää autorumba, huh! :) ja pääsen OSTOKSILLE! Greit!

Yritän tässä samalla kirjottaa tätä postausta ja katsella Subin leffaa, jota O nauraa tossa vieressä :D ja miettiä aamusta aikaista herätystä ja tukkakriisiä.. Kerrroin teille aiemmin työpaikkani vaihdosta ja nyt on niin hyvä fiilis, onneksi otin tämän tilaisuuden vastaan! :) tsekattiin muuten töissä tänään Hb arvoja ja mulla oli yllätykseksi hyvät lukemat, 143. Viimeksi 98, ihmekkös jos vähän väsytti, hmm..

Nää jutut lähtee taas pikkasen käsistä, mutta lähtekööt!
Hyvää yötä :)2 kommenttia:

  1. Meillä nuo tuoreet yrtit joutuvat harmillisen usein "parempiin suihin". Mikä onkaan oudompi kokemus, kun naaman eteen astuu harmaa kissa ja maukaisee sipulin (ruohosellaisen) hajuisen serenaadin.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!