maanantai 16. heinäkuuta 2012

Maalin tuoksua & ärripurri puheita!


TAAS, pitkästä aikaa! Nyt ryhdistäydyn ja alan päivittelemään blogia useammin :)

Lomalla ollaan, tai siis minä & Peppi, isäntä painaa töitä, jotta minä saan uuden keittiön! ;D Ensi viikolla se alkaa!!! Tätä olen odottanut, kiltisti pitkään :) Siinä se kesä meneekin, keittiöremontti, etelänmatka ja häitäkin päästään juhlistamaan :) kivaa!

Eilen mökiltä päästyämme aloimme heti työstämään ulkokalusteisiin uusia jalkoja ja pöytätasoa levitettiin.

Tässä lähtötilanne.. (tai siis oikea lähtötilanne oli se, että pöydässä oli mustat putkenpätkät hätävara jalkoina, hätävarana, noh olihan ne siinä 2 vuotta :D)Ja tässä lopputulos! Tyytyväisiä ollaan molemmat, tuli juurikin niin massiiviset ja erilaiset kun haluttiinkin :)
Olin jo 8 jälkeen aamulla tallissa yltäpäältä valkoisessa maalissa näiden kimpussa!Pöytä leveni n. 20 cm vanhasta, lisäämällä keskelle yhden lankun.Koko tälle komeudelle hintaa tuli 10€!Ja sitten sisälle vilkaisemaan uutta sohvapöytää..Jep, rakkaat trukkilavat :)

Laventeli pääsi pöytää koristamaan!Tälle tuli hintaa 6€, koska pyörät ostin joskus halvennuksesta ja muut löytyi kotoota :DPöytä on niin rouheen cool ja kätevä, koska sitä saa pyörien avulla liikuteltua ja kestää painoa!

Seuraavaksi hyökätään alla olevaan tilaan ja tuunataan pikkasen :)Tämä liittyy siihen! Huomenna näette lopputuloksen, tai mahdollisesti jo tänään!
Onko teillä lomaa? :)

Ja toisiin juttuihin, blogiin ja sen sisältöön. Kai kaikki nekin, jotka eivät pidä blogia ymmärtää, että se mitä blogissa lukee tai on kuvia, ovat ne jokaisen blogin pitäjän oma asia ja täysin omissa päätettävissä mitä siellä haluaa julkaista..!? Monia blogeja rankaistaan sen sisällöstä ja kuvien epäarkimaisuudesta, koska kuvissa ei näy pölypalloja, lasten- tai koiranleluja, kattoon asti ulottuvia pyykkivuoria ja muuta arjen tuomaa jälkee. Kuka niitä haluaa tänne kuvata? Tai no, en minä ainakaan omassa blogissani.. Luen itse sellaisia blogeja, jotka minua kiinnostaa, inspiroi ja saa minut hyvälle tuulelle. En missään nimessä lue sellaisia blogeja, jotka tuovat ainaista päänvaivaa ja pahaamieltä, tai joita olisi aina pakko kommentoida negatiivisesti. Mutta niidenkin, jotka eivät jostain syystä pidä jostakin blogista on kuitenkin pakko niitä lukea ja puhua ja kommentoida niitä ivallisesti. Jos jotakuta häiritsee minun blogini kuvat, sisältö yms, niin ei tätä ole pakko lukea! Jos haluan kirjoittaa tänne urheilusta, joka kuuluu jokapäiväiseen elämääni, ja se sinua häiritsee, hyppää yli! Jos haluan kirjoittaa tänne kuinka onnellinen olen, ja se sinua ärsyttää, hyppää yli! Ehkä silloin kannattaisi miettiä, onko se mitä luet tai näet muiden blogeissa, juuri sitä, jota sinäkin haluaisit tai josta kadehdit? Jos toisen onnellisuus ja hyvinvointi saa sinut huonolle tuulelle, niin voit olla varma, että et tule koskaan itse olemaan onnellinen, kadehtimalla muita. 

"Sääliä saa, mutta kateellisuus pitää ansaita."

Pitää paikkansa, koska tekemällä mitään, et voi saavuttaa mitään elämässä ja kuka kadehtii ihmistä jolla ei ole mitään? 

Se mitä blogissani lukee, ei sitä kannata ottaa kovin vakavasti.. tämähän on harrastus :D

Rauhaa kaikille bloggareille ;)

-Noora13 kommenttia:

 1. Oi vitsi! Uusi keittiö, häät ja matka; kaikki mistä haaveilen :D Ei se matka niin, mutta kunhan uuden keittiön saisi ja joku todellakin voisi mennä naimisiin. Siis mihin saisin myös kutsun :D

  Hyvää "kesää" sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuli upea kokonaisuus pienellä vaivalla ja valkoisella maalilla♥

  Samanlaista pöytää olen mökin olkkariin väsäämässä. Muutama vuosi sitten lavoista piti tulla ulkokeittiö, osa on maalattu sinisiksi keittiötä varte, mutta kesken jäi ja nyt osasta lavoja tulee kans sohvapöytä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä :) helppoa kun käyttää mielikuvitusta! joskus näin jossain kuvan, jossa oli tehty lavoista ulkokalusteet, niinku sohva ja pöytä, oli aikas makeet!

   Poista
 3. Ihana tuo pöytä!

  Olen kanssasi täysin samaa mieltä! Eihän kukaan (?) halua ottaa kuvia esimerkiksi sotkuisesta kodista! Eihän vieraitakaan kutsuta kylään siivoamatta. Jos jollain on valittamista kuvista, blogijutuista tai jostain muusta täysin epäaiheellisesta, on silloin lukijassa vika. Sinun blogiasi lukee mielellään, aina tulee hymy huulille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ISO kiitos! totta, ja hassua, että silti on pakko lukea blogia, vaikkei "yhtään kiinnosta".. :D on meitä joka junaan!

   Poista
  2. On! Mutta koitetaan pitää hyvää mieltä yllä ja jakaa sitä muille :)

   Poista
 4. Todella kivat pöydät, varsinkin toi sohvapöytä on todella tyylikäs! :) Näyttää sopivan hyvin tuohon paikalleen. Löysin blogistasi paljon muitakin inspiroivia kuvia, selasin heti kerralla läpi useamman sivun! :)

  VastaaPoista
 5. Aai sulla on taas niin ihanaa! Hienot puutarhakalusteet, pitäs itekkin varmaan miettiä tollasia kun ikinä ei löydä sopivan näkösiä ja -hintasia liikkeestä..

  Ihan mahtava toi sanonta. "Sääliä saa, mutta kateellisuus pitää ansaita" Se todella pitää paikkansa, ja siitä on hyvä lähtee!

  Hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti emma :D jep, ja saa niin suuren pöydän ja tuolin ku haluaa, meidänkin pöytään mahtuu 14 plus päätyihin, eli kyllä tos kunnon sakin saa istumaan :D ja tommonen maksais kaupassa varmaan lähemmäs 3000e noin ison henkilön kalusto :D ja kaiken lisäks toi on ikuinen kun on kunnon lankkua :D

   Poista
 6. Te olette olleet ahkerina siellä :) Rappujen kaiteista tuli upeat, hyvä idea se valolista.
  Meitä löytyy niin moneen junaan ja jotkut jää jo laiturille ;) Tuntuu että joillakin käytöstavat unohtuvat ihan täysin.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Läääh, kuolailen täällä teidän kotia! :) Ihanan vaaleaa ja tyylikästä kaikki. Tästä blogista tulee kyllä hyvälle mielelle, kiitos! :)
  T: Maikku Kokemäeltä

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!